Nébih helps the hosts preparing for the opening with recommendations
In a statement, the agency highlighted the need for disinfectant cleaning in both factory and guest rooms and the need to wash dishes.
Inventories should be discarded if necessary, and a review of the self-monitoring system is recommended. Food can only be prepared in a facility in perfect condition, with trained staff, they added. (MTI)
Related news
Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >500 thousand servings of lunch saved from school canteens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Golden yellow disease identified in another county
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
WING has won multiple victories with TRIBE Budapest Airport Hotel in the Klasszis TopDesign competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Perszonalizálható friss grillételek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
