The Nébih warns of the dangers of wild mushrooms
It is important to ask for professional inspector examination of wild mushrooms, before consumption, both for the operators of catering unit and for hikers and mushroom collectors – the National Food Chain Safety Office (Nébih) drew the attention.
According to the communication sent to MTI on Friday, the use of wild mushrooms is prohibited in hospitality in the absence of professional certification audit. The certificate must be retained in catering for 1 month – they added. (MTI)
Related news
Safe holiday preparations: food safety tips for your Christmas menu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Increased laboratory capacity to combat grapevine golden yellow disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green lending: sustainable financing gaining momentum
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

