Tork’s horeca ambassador
Norbert Sipos, head chef of Lajvér Bisztró in Szálka has become Tork’s horeca ambassador. He told that one of Tork’s biggest strengths is offering solutions to many problems. They don’t use traditional kitchen towels in the bistro any more. Mr Sipos uses one Tork disposable hand towel a day – for many tasks, from filtering soup to holding a hot frying pan. An Xpressnap dispenser is used for serving and guests. Kitchen staff wash their hands with disinfectant liquid soap and dry them with Reflex paper towel.(x)
Related news
Sensory hypersensitivity and urinary anxiety: many people prefer not to go to the bathroom – new research sheds light on this
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recent research: guests avoid restaurants with poor restroom conditions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Challenges of the retail sector: retail has become more crisis-resistant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s time for company Christmas parties: a waste of money or a good party?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
