The gastronomic culture of the region to be introduced at the Gönci Apricot Feast
The gastronomic culture of the region and the rich selection of local peach foods and drinks are available to visitors at the Gönci Barack Vigasság (Gönci Apricot Feast) which will be held on 6 July in Boldogkőváralja.

The Gönci apricot is origin protected. The food and drinks made from it, will be the main characters of the program for the seventh year – the organizers told MTI.
One of the main attractions of the event will be pálinkas of which, the visitors can taste 19 distillates, in addition to apricot, from noble and wild fruits, raspberries, quinces. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Badacsony’s successes at the Vince Gala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

