Producers will present natural gastronomy in Szilvásvárad
Some producers of the Bük region prepares to showcase gastronomy based on high-quality raw materials that can be found in nature. The presentation will take place on 18 June in Szilvásvárad, in the Szalajka Valley – was said at the press conference announcing the event in Eger, Hungary.
At the Producers’ Gastronomy “Round the Woods” event, the Macok Bistro from Eger, Sáfrány Pisztrángos from Szilvásvárad, Sándor Tamás cheesemaker from Mónosbél, the Hegyi-Kaló Winery from Szomolya and Rózsa Péter organic farmer from Virágoskút will present their products. (MTI)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz showers his wife with cold sausage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Holiday spending trends: affordable gifts, experiences and premium foods take center stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Elyn’s Lab brand has launched a total of nine new products this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu launches a groundbreaking, entirely AI-powered Christmas campaign titled “Almost Missed Moments. But Not Now!”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


