Producers will present natural gastronomy in Szilvásvárad
Some producers of the Bük region prepares to showcase gastronomy based on high-quality raw materials that can be found in nature. The presentation will take place on 18 June in Szilvásvárad, in the Szalajka Valley – was said at the press conference announcing the event in Eger, Hungary.
At the Producers’ Gastronomy “Round the Woods” event, the Macok Bistro from Eger, Sáfrány Pisztrángos from Szilvásvárad, Sándor Tamás cheesemaker from Mónosbél, the Hegyi-Kaló Winery from Szomolya and Rózsa Péter organic farmer from Virágoskút will present their products. (MTI)
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Young people, night shopping, average spending of 2,000 forints in two minutes – this is how Auchan GO was launched, which became the Automated Store of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible for children and young people – Nádudvari supports the promotion of an active lifestyle with 10 million forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Anyone who activates the pass renewal in BudapestGO is also doing something for their own health
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >