Producers will present natural gastronomy in Szilvásvárad
Some producers of the Bük region prepares to showcase gastronomy based on high-quality raw materials that can be found in nature. The presentation will take place on 18 June in Szilvásvárad, in the Szalajka Valley – was said at the press conference announcing the event in Eger, Hungary.
At the Producers’ Gastronomy “Round the Woods” event, the Macok Bistro from Eger, Sáfrány Pisztrángos from Szilvásvárad, Sándor Tamás cheesemaker from Mónosbél, the Hegyi-Kaló Winery from Szomolya and Rózsa Péter organic farmer from Virágoskút will present their products. (MTI)
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Persil’s CSR campaign: the stain disappears, the help left a mark
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dachser strengthens its presence in North Africa with a new logistics investment – the Maghreb region could become the new gateway to Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DélKertész: Tax change could give a boost to Hungarian vegetables
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


