Producers will present natural gastronomy in Szilvásvárad
Some producers of the Bük region prepares to showcase gastronomy based on high-quality raw materials that can be found in nature. The presentation will take place on 18 June in Szilvásvárad, in the Szalajka Valley – was said at the press conference announcing the event in Eger, Hungary.
At the Producers’ Gastronomy “Round the Woods” event, the Macok Bistro from Eger, Sáfrány Pisztrángos from Szilvásvárad, Sándor Tamás cheesemaker from Mónosbél, the Hegyi-Kaló Winery from Szomolya and Rózsa Péter organic farmer from Virágoskút will present their products. (MTI)
Related news
The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Small producers welcome consumers with open doors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Top 10 Places for the Best Cottage Cheese Dumplings in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ: retail burdens are hindering the recovery of consumer confidence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coupon war over pensioner vouchers: Lidl and Aldi both offer extra discounts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 82nd OMÉK is opening soon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >