Producers will present natural gastronomy in Szilvásvárad
Some producers of the Bük region prepares to showcase gastronomy based on high-quality raw materials that can be found in nature. The presentation will take place on 18 June in Szilvásvárad, in the Szalajka Valley – was said at the press conference announcing the event in Eger, Hungary.
At the Producers’ Gastronomy “Round the Woods” event, the Macok Bistro from Eger, Sáfrány Pisztrángos from Szilvásvárad, Sándor Tamás cheesemaker from Mónosbél, the Hegyi-Kaló Winery from Szomolya and Rózsa Péter organic farmer from Virágoskút will present their products. (MTI)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The outlook continued to improve in October, with the GKI business climate index reaching a thirteen-month high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The holiday season begins with a four-day long weekend – shops will be closed on October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI in customer service: tangible business benefits in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >