Soy protein reduces the risk of heart diseases
A recent study claims the special proteins in soybean can reduce the LDL cholesterol level, and they also diminish the risk of metabolic disorders such as arteriosclerosis and fatty liver. The new study analyses two types of soy protein, which experts say can be responsible for these beneficial effects: glycinin and B-conglycinin.

Soy protein can reduce LDL cholesterol level
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023.2-3.
Related news
Plant-based dog food cuts environmental “pawprint,” UK study reveals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Annual Costs From Climate Change Set To Total €35 Trillion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nearly 80% Of Spanish Consumers Believe Own-Brand Quality Has Improved, Aldi Says
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 2025 Sustainable Future Awards were presented: the most outstanding sustainable companies and leaders of the year were recognized
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pink trucks and contemporary artists and influencers set hope in motion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
