Soy protein reduces the risk of heart diseases
A recent study claims the special proteins in soybean can reduce the LDL cholesterol level, and they also diminish the risk of metabolic disorders such as arteriosclerosis and fatty liver. The new study analyses two types of soy protein, which experts say can be responsible for these beneficial effects: glycinin and B-conglycinin.

Soy protein can reduce LDL cholesterol level
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023.2-3.
Related news
Plant-based dog food cuts environmental “pawprint,” UK study reveals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Annual Costs From Climate Change Set To Total €35 Trillion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nearly 80% Of Spanish Consumers Believe Own-Brand Quality Has Improved, Aldi Says
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More than 10 tons of pet food collected thanks to Lidl
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >eMAG Black Friday kicks off with nearly one million offers on the morning of November 14th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumption is the gas pedal, industry is the brake: will there be a smooth landing in 2026?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
