Soy protein reduces the risk of heart diseases
A recent study claims the special proteins in soybean can reduce the LDL cholesterol level, and they also diminish the risk of metabolic disorders such as arteriosclerosis and fatty liver. The new study analyses two types of soy protein, which experts say can be responsible for these beneficial effects: glycinin and B-conglycinin.

Soy protein can reduce LDL cholesterol level
//
This article is available for reading in Trade magazin 2023.2-3.
Related news
Annual Costs From Climate Change Set To Total €35 Trillion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nearly 80% Of Spanish Consumers Believe Own-Brand Quality Has Improved, Aldi Says
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marketplaces generate 69% of European cross-border sales
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new investor arrives at Real Nature Kft. – in the name of stability and growth
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The start of school brought the second strongest week in the history of Kifli.hu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl continues its partnership with the UEFA Europa League and the UEFA Conference League
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >