Carbohydrate too low and too high equally harmful to your health
A too low or too high diet in carbohydrates increases the risk of premature mortality according to a new study published in the Lancet journal.
Researchers have collected eight large-scale studies and found that anyone who wants to be healthy needs a moderate amount of carbohydrate in their diet. Of the total calories in the diet, less than 40 percent carbohydrate or more than 70 percent of the higher risk of premature mortality. (MTI)
Related news
A third of the population is still looking for ways to eat healthier, and only one in four Hungarians eats consciously
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Public health product tax fails to curb unhealthy food consumption in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Deputy State Secretary: promoting healthy eating is a strategic goal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Aldi US Plans Its First Store Near Times Square
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nespresso axes 200 UK jobs amid store shutdowns
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >