Carbohydrate too low and too high equally harmful to your health
A too low or too high diet in carbohydrates increases the risk of premature mortality according to a new study published in the Lancet journal.
Researchers have collected eight large-scale studies and found that anyone who wants to be healthy needs a moderate amount of carbohydrate in their diet. Of the total calories in the diet, less than 40 percent carbohydrate or more than 70 percent of the higher risk of premature mortality. (MTI)
Related news
What is the optimal protein-fat-carbohydrate intake?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A third of the population is still looking for ways to eat healthier, and only one in four Hungarians eats consciously
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Public health product tax fails to curb unhealthy food consumption in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Climate-tolerant alternative in arable fields: peanuts could be one of the winners of climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
