Carbohydrate too low and too high equally harmful to your health
A too low or too high diet in carbohydrates increases the risk of premature mortality according to a new study published in the Lancet journal.
Researchers have collected eight large-scale studies and found that anyone who wants to be healthy needs a moderate amount of carbohydrate in their diet. Of the total calories in the diet, less than 40 percent carbohydrate or more than 70 percent of the higher risk of premature mortality. (MTI)
Related news
What is the optimal protein-fat-carbohydrate intake?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A third of the population is still looking for ways to eat healthier, and only one in four Hungarians eats consciously
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Public health product tax fails to curb unhealthy food consumption in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

