The Hungarian Hotel and Restaurant Association welcomes the reduction of VAT on restaurant services
The Hungarian Hotel and Restaurant Association (MSZÉSZ) welcomes the proposed VAT reduction on catering services. It can reduce prices and will help to maintain the workforce as well as will increase the competitiveness of businesses – Niklai Ákos, president of the MSZÉSZ told MTI on Wednesday.
Varga Mihály told MTI on Wednesday that in next year's budget the VAT on pork, milk, eggs and poultry products will be reduced to 5 percent, but the sales tax on Internet usage and food services will be reduced as well. The latter will be reduced from 27 percent to 18 percent in 2017 and may be further reduced to 5 percent in 2018. (MTI)
Related news
Oktoberfest kicks off in Munich with crowds and high prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Launch of the “Hotel of the Year 2025” Award – Celebrating Excellence in Hungarian Tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New greenhouse at Platán Gourmet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A sörfőzőüst reinkarnálódása – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary launches autumn campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >