New steak aging method
In Marienlyst Strandhotel in Helsingör (Denmark) chef Casper Stuhr Sobczyk developed a new steak aging method. He dry-ages the steak in logs of butter in a refrigerator and then roasts it in the same butter. This method is similar to the one used for hundreds of years – aging beef in suet – but it is ‘safer’ because it is done in a refrigerator. //
Related news
Honestly about well-done steak – Picture of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Key chapter in the big book of carnivores – Picture of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dishwasher Steak – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >