The Bakers’ Association suggests VAT rate cuts and clear market conditions
The Hungarian Bakers’ Association suggests a reduction of Value Added Tax (VAT) and to create fair market conditions, in the baking industry – Septe József, president of the association told M1 news channel on Wednesday.
He reminded that the Bakers’ Association had previously wanted to achieve, to reduce VAT on bread to 5 percent from the current 18; But the bread was not classified among the basic food products and the government negotiations in this regard have been concluded. (MTI)
Related news
37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trends come and go, but bread remains – most Hungarians swear by sourdough
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ: Margin stop is wrong
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New food certification for products free from ultra-processed ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

