The Bakers’ Association suggests VAT rate cuts and clear market conditions
The Hungarian Bakers’ Association suggests a reduction of Value Added Tax (VAT) and to create fair market conditions, in the baking industry – Septe József, president of the association told M1 news channel on Wednesday.
He reminded that the Bakers’ Association had previously wanted to achieve, to reduce VAT on bread to 5 percent from the current 18; But the bread was not classified among the basic food products and the government negotiations in this regard have been concluded. (MTI)
Related news
Tisza Party Promises VAT Cuts – cut will consumers see lower prices?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ancient grains and real sourdough: the holiday bread season begins with a new challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: industrial producer prices in July did not change compared to the previous month, exceeding the level a year earlier by an average of 4.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority tested detergents, washing powders and washing capsules
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Manufacturing industry contracted slightly in August Visszajelzés küldése Oldalsó panelek Előzmények Mentve Fordítási találatok állnak rendelkezésre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >