Plant-based diets and diabetes
According to two new studies, a plant-based diet can significantly reduce the risk of developing or worsening type 2 diabetes. Following a plant-based diet reduces inflammatory dietary advanced glycation end products (AGE) by nearly 80%, a biomarker that predicts type 2 diabetes – informs a new study published in the medical journal Dietary Science and Practice. Another study in Diabetologia claims there is evidence that a nutritious plant-based diet is associated with a lower incidence of type 2 diabetes. //
This article is available for reading in Trade magazin 2022.12-01
Related news
November 14th is World Diabetes Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More Hungarians are open to vegan diet, but meat still dominates
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The anteroom of diabetes: obesity triples the risk of developing diabetes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Holiday opening hours at PENNY
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
