Flavours of the past, health of the future
This year the Hungarian Bakers’ Association organised its 14th national bread competition.

Alföldi Pajta bread
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
Dozens of bakeries entered in three categories and this year’s winner in the St. Stephen’s Day category was Balmaz Sütöde Kft. (Balmazújváros) with its Alföldi Pajta bread.
In the Innovative Bread category the main prize went to Varga Bakery (Mórahalom) for its Mediterranean bread. In the Pastry category the August Dream dessert by Három Tarka Macska Artisan Bakery finished first.
Related news
Decanter gold medal for Dobogó Winery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Value of smartphone payments approaches HUF 1,400bn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Vodkamérték – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >