Moderate consumption of tea and coffee may reduce the risk of stroke and dementia

Moderate consumption of tea and coffee helps prevent stroke and dementia
Scientists have followed the data of 365,000 people aged 50-74 for more than a decade in the largest research to date in the field. One of the important findings of the research was that those who consumed 2-3 cups of coffee or 2-3 cups of tea a day had a 32 percent lower risk of stroke.
Stroke accounts for 10 percent of all deaths globally, and dementia is one of the biggest health problems worldwide, to affect about 130 million people by 2050. (MTI)
Related news
More colourful tea bag segment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nescafé already achieved its 2025 regenerative agriculture goals in 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We spend more than five full days a year drinking coffee
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
