A marketing program to promote the consumption of Hungarian pork
The Livestock and Meat Marketing Board and Interprofessional Organization (VHT) launches a marketing program to promote the consumption of Hungarian pork – was said at the 77th National Agricultural and Food Industrial Exhibition and Fair on Saturday in Budapest.
At the professional day of the VHT Dúl Udó Endre, an associate of the interbranch organization said that the aim of the program in medium-term to increase domestic pork consumption with one kilogramme per person by 2020. (MTI)
Related news
The 4th Marketing Art Employer Branding Conference is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days to be held on October 4-5 to promote rabbit meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The price of slaughter pigs decreased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >On October 31, the Drought Protection Operational Team temporarily completed its work
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


