The return of the king
Ferran Adriá is going to open a creative culinary laboratory and a gastronomic innovation museum where his world famous restaurant elBulli used to be, on the Costa Brava. The 56-year-old star chef, who has won 3 Michelin stars so far, stressed that the next revolution in the world of gastronomy would be the revolution of knowledge. //
Related news
The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Apotheosis of Chicken Feet – Video of the Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: in the last weeks of the year, about half of the guests stay in wellness accommodation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than half of hoteliers plan to implement AI in the next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


