The common way of coffee and wine
Acidity, aftertaste, full body, silkiness, bitterness, endless combination of flavors and flavors depending on the growing area.
When we are hearing these aspects we associate wine, but at the Wine University related to the 25th Wine Festival Nagy Zsolt, Ambassador of Nespresso and Csorba Gábor sommelier have shown that the way of the two major players in gastronomy meets at a lot of points.
Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Phytoplasma and market changes are the most pressing challenges in winemaking, according to experts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest Coffee Week: the capital’s specialty coffee culture in the spotlight for a week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tibor Kapu tasted the space-travel-inspired Kometini
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 15th anniversary Children of the Day competition ended with great success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What does meat content mean in meat products?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >