The common way of coffee and wine
Acidity, aftertaste, full body, silkiness, bitterness, endless combination of flavors and flavors depending on the growing area.
When we are hearing these aspects we associate wine, but at the Wine University related to the 25th Wine Festival Nagy Zsolt, Ambassador of Nespresso and Csorba Gábor sommelier have shown that the way of the two major players in gastronomy meets at a lot of points.
Related news
Autumn, harvest and wine fair at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wine sales at Kifli.hu increased by nearly a fifth
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We spend more than five full days a year drinking coffee
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
XIXO’s summer prize game ended with record success – 10 million forints were won twice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Solar energy is increasingly important in retail – more SPAR stores are powered by solar panels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The autumn GLAMOUR days have arrived at Rossmann
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >