The common way of coffee and wine
🎧 Hallgasd a cikket:
Acidity, aftertaste, full body, silkiness, bitterness, endless combination of flavors and flavors depending on the growing area.
When we are hearing these aspects we associate wine, but at the Wine University related to the 25th Wine Festival Nagy Zsolt, Ambassador of Nespresso and Csorba Gábor sommelier have shown that the way of the two major players in gastronomy meets at a lot of points.
Related news
Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The names Etyek Sparkling Wine and Füred have been granted European Union protection.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Holiday shopping rush: Prices in domestic stores are updated within seconds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how Hungarians prepare for holiday shopping
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The big winners of Hungarian e-commerce are the customers: GLS and DPD have signed a strategic partnership for even more flexible package collection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


