The common way of coffee and wine
Acidity, aftertaste, full body, silkiness, bitterness, endless combination of flavors and flavors depending on the growing area.
When we are hearing these aspects we associate wine, but at the Wine University related to the 25th Wine Festival Nagy Zsolt, Ambassador of Nespresso and Csorba Gábor sommelier have shown that the way of the two major players in gastronomy meets at a lot of points.
Related news
AM: the government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Close to consumers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
REGIO GAMES: billions in Christmas spending on the gaming market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl cookbook published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >JYSK donates 3 million forints worth of furniture to the Oncology Institute
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


