The secret of fruit pálinka
The composition of the fruit pálinkas can be transformed consciously with the changing of the parameters of distillation, so the fruit characters appear more intensively – agrarszektor.hu wrote.
As a consequence, much finer pálinkascan be made, in addition, the methanol content can be reduced as well. But it must be ensured to carry out the distillation with not too strong partial condensation (cooling). (agrarszektor.hu)
Related news
Family distilleries in the face of market pressure – the everyday life of a pálinka distillery in Zala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Three-star global success for Sáppuszta pálinka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Distilling season is starting – these are the things private distillers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Packaging regulations are getting stricter – competitive advantage or risk?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >



