The secret of fruit pálinka
The composition of the fruit pálinkas can be transformed consciously with the changing of the parameters of distillation, so the fruit characters appear more intensively – agrarszektor.hu wrote.
As a consequence, much finer pálinkascan be made, in addition, the methanol content can be reduced as well. But it must be ensured to carry out the distillation with not too strong partial condensation (cooling). (agrarszektor.hu)
Related news
Family distilleries in the face of market pressure – the everyday life of a pálinka distillery in Zala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Three-star global success for Sáppuszta pálinka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Distilling season is starting – these are the things private distillers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hatszoros Hungaropack-díjas lett a DS Smith – új szintre emeli a fenntartható csomagolás innovációját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo taps into protein boom with 3 beverage innovations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >