Dumplings, caviar and champagne will be in the focus of this year’s Gourmet Festival
Dumplings, caviar and champagne will be in the focus of this year’s Gourmet Festival, featuring the best restaurants, confectioneries and wineries of the Hungarian gastronomy in the Millenáris Park.

This event has now come to find its place among both the audience and the profession – Gerendai Károly highlighted at the event’s press conference on Monda.
He added: the aim of the event is to bring the restaurants, confectioneries, wineries and breweries together that offer the best products in Hungary and try to get them closer to the wider public. (MTI)
Related news
Let’s taste the vibrant experiences! – Asian-Hungarian fusion experience in the heart of the city center
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
