A new level of gastronomy at Lake Balaton
The hospitality industry at Lake Balaton and vocational training are facing major changes: the region’s gastronomy is to be raised to a higher level, while the challenges posed by seasonality – in particular labour shortage and the lack of skilled workers – are to be addressed.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
The recently established Balaton Culinary Workshop fits into the programme for revamping vocational training in Hungary very well, but also represents a completely new form of training and can serve as a national model too. //
Related news
The fish stocking season in Lake Balaton begins, the chances of catching fish are improving
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 5th Balaton RUN ended with a record number of participants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The eastern region of Lake Balaton has been expanded with another 110 km of cycling route
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drinks at McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szárnyas hal – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >