A new level of gastronomy at Lake Balaton
The hospitality industry at Lake Balaton and vocational training are facing major changes: the region’s gastronomy is to be raised to a higher level, while the challenges posed by seasonality – in particular labour shortage and the lack of skilled workers – are to be addressed.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
The recently established Balaton Culinary Workshop fits into the programme for revamping vocational training in Hungary very well, but also represents a completely new form of training and can serve as a national model too. //
Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Latorcai: the good development at Lake Balaton that helps both the people living there and the holidaymakers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Has the frost become an unexpected economic driving force at Lake Balaton?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A mandarin és a bűvös kocka – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Hagyd örökül ha kihúnysz… – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

