Grilling time is on!
As the good spring weather arrives, we increasingly crave the outdoors, not only for the sake of movement and sunshine, but also to eat a delicious one in the family circle grilled in the garden. Although anyone can throw great (now only small) barbecues with the right equipment, we’ve rounded up 5 tips to keep in the right way. In fact, our advice extends to what dishes should be placed on the grill grill!
Related news
Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The grilling season has started: more than 300 grill and pot products are available on Kifli.hu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Garden & grill – seasonal momentum at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The deer-rooing season has begun in Hungarian forests
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The amount of domestic game meat sold and intended for own consumption in 2024/25 was 13 thousand tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >