ZOO CAFÉ Budapesten: Pénteken nyit Magyarország első állatos kávézója

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 08. 10:35

Budapest belvárosának szívében, 2014. szeptember 5-én nyitja meg kapuit Magyarország első, igazi állatos kávézója. Az 5. kerületi Fejér György utca 3. szám alatt található Zoo Café-ban 6 cica, 2 ara papagáj, 3 szakállas agáma, csíkos mókusok, kaméleonok és egyéb érdekes állatok társaságában élvezhetik a kávékülönlegességeket azok, akik a nagyváros forgatagában is csendre, nyugalomra és emellett némi dorombolásra vágynak.

Zoo Cafe

Az egész világon ritkaságnak számító „zoo” kávézó ötlete Koreából ered, ahol a jellemzően kis lakásokban nincs lehetőség háziállatok tartására. Emiatt sorra nyíltak azok a kávézók, ahol a kulináris élvezetek mellett az állatok társaságát is élvezhették az emberek. Európában most először, Budapesten nyitja meg kapuit a Zoo Café, ami egy állati jó hely.

A magyarországi Zoo Café Budapest szívében, a Váci utca szomszédságában található, ahol jelenleg 6 cica, 2 ara papagáj, 3 szakállas agáma, csíkos mókusok, kaméleonok, sünik és megannyi színes tengeri hal él. „Az állatokkal kapcsolatos bánásmód visszatükröződik az emberek közötti kapcsolatokban. Ha szeretettel gondoskodunk az állatokról, nagyobb türelemmel leszünk egymás iránt is. ” Így fogalmaz a kávézó filozófiájáról Balotay Krisztina, a Zoo Café ügyvezetője.

Az emberek nagy része szereti az állatokat és szívesen él közelükben. Gyakran tanácstalanok azonban, hogy a választott kedvenceknek mik az igényeik, hogyan kell őket tartani. Formabontó kávézónkban szakértő gondozóink minden kérdésre választ adnak, miközben testközelből szemlélhetjük a csíkos mókust, a papagájokat, a szakállas agámát és még sok mindenki mást.

Kapcsolódó cikkeink