Zoltai Anna távozik a NÉBIH-től
November folyamán szervezeti átalakítás kezdődött a NÉBIH-nél.
A lapjainkon élelmiszerhigiéniai kérdésekben szakértőként megszólaló Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának osztályvezetője munkaviszonya január 15-én szűnik meg.
A vendéglátó és a közétkeztetői szakma Zoltai Annát a GHP (Good Hygiene Practice – Jó Higiéniai Útmutató) ötletgazdájaként és az összeállításához szükséges szakmaközi együttműködés megvalósítójaként ismerte meg. Projektjei sikerében közrejátszott, hogy a szakember nem a büntetésben látja a problémák megoldását.
A közétkeztetés minőségének javításához három, most már évek óta jól működő rendszert épített fel: a létesítményminősítések, a készétel érzékszervi bírálatok, valamint a közétkeztetési szakácsversenyek szervezése és támogatása a lehető legobjektívebben, a teljes nyilvánosság előtt zajlott irányítása alatt.
Kapcsolódó cikkeink
Tejtermékrészlegeket ellenőrzött a Nébih
Kereskedelmi egységek tejtermékrészlegeit ellenőrizték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.…
Tovább olvasom >Élelmiszerboltok tejtermékrészlegén járt a Szupermenta
A Szupermenta programban ezúttal kereskedelmi egységek tejtermékrészlegeit ellenőrizték a Nemzeti…
Tovább olvasom >Átszervezi Tegut leányvállalatát a svájci Migros Zürich
Átfogó átszervezést tervez végrehajtani német leányvállalatánál, a Tegutnál a svájci…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >