Zöld gasztronómia – workshop a SIRHA kiállításon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 16. 12:26

Március 7-én a SIRHA kiállítás kísérőeseményeként kerül megrendezésre az MMSZ HoReCa és Event tagozata, valamint az MMSZ Green Club szervezésében a Zöld gasztronómia című marketingkommunikációs workshop.

Négy éve, pont a SIRHA kiállításon alapították meg az MMSZ HoReCa és Event tagozatot, amely 2022-ben nagy sikerrel tartotta első marketingkommunikációs workshopját, amelyet azóta számos követett már.

A Zöld gasztronómia workshopon olyan témák kerülnek terítékre, amelyek aktuálisan fontosak idén a HoReCa szakemberek számára, és amelyek megoldásához a marketing eszközeivel közelebb lehet kerülni. A jelenleg érvényes marketing trendek és kihívások mellett megtudhatjuk, mit jelent pontosan a zöld gasztronómia. Előadóink áttekintést nyújtanak a résztvevők számára a jelenlegi piaci irányokról, megismerkedhetünk a fenntarthatóság aktuális kihívásaival a gasztronómia területén, és lehetséges megoldásokkal is. Továbbá a kerekasztal-beszélgetés résztvevőitől megtudhatjuk, hogy a zöld gondolatok és aktivitások, valamint azok kommunikációja hogyan lehetnek a hétköznapok részei, úgy, hogy hitelesek maradjunk.

Az alábbi programmal várjuk a téma érint érdeklődőket. Jelentkezni a program alatti linken lehet, de alább ingyenes belépőt is lehet igényelni a kiállítás napjaira is.

Zöld gasztronómia – Marketingkommunikációs Workshop

az MMSZ HoReCa és Event tagozata és az MMSZ Green Club szervezésében

 Időpont: 2024.03.07. 10,30 – 14,30

Helyszín: SIRHA Budapest szakkiállítás, Hungexpo, A pavilon galéria

Program:

10,30 – 11,00                                           Érkezés, networking                                                   

11,00 – 11,15                                           Köszöntő – Hovánszky László MMSZ HoReCa és Event Tagozat tiszteletbeli elnök és Hermann Zsuzsanna MMSZ Green Club elnök

11,15 – 11,40                                           Fenntartható gasztronómia – Bősze Ákos, a METRO HoReCa üzletfejlesztési vezetője

11,40 – 11,50                                            5 kérdés, 5 válasz Dalmadi Júliával, a TransFoodMission tulajdonosával 1.rész: PLANET Business Club regeneratív mezőgazdaság és a vendéglátás kapcsolata – Hodik Tibor, a Natura Hill Zebegény tulajdonosa

11,50 – 12,10                                          Szektorokon átívelő együttműködés a fenntarthatóságban, best practice – Büki László, a Fenntartható Csomagolásért Egyesület tiszteletbeli elnöke

12,10 – 12,20                                          5 kérdés, 5 válasz 2.rész: PLANET Business Club hulladékból érték – Gyalai-Korpos Miklós, a Pilze-Nagy kutatás-fejlesztési vezetője

12,20 – 12,40                                          Első lépéseink az etikus gasztronómia világában, avagy greenwashing helyett harmóniában a környezettel és a társadalommal – Semsei Rudolf, a VakVarjú Éttermek/Dobay Cukrászda/Budapest Party Service tulajdonosa, a MaReSz Gasztronómiai tagozat vezetője, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke

12,40-13,00                                              Frissítők

13,00 – 13,10                                           5 kérdés, 5 válasz 3.rész: PLANET Business Club fenntartható kereskedelmi és HorReCa megoldások – Strasser-Kátai Bernadett, a Real Nature ügyvezetője

13,10-13,45                                           Zöldülő HoReCa trendek kerekasztala – Oltványi Zsolt, a Mentes Pék tulajdonosa; Várkonyi Beáta, a Danone vállalati kapcsolatok igazgatója Közép-Kelet Európa, az MMSZ HoReCa és Event tagozat alelnöke; Göbölös Magdolna, a Castellum Hotel értékesítési és marketingigazgatója

13,45 – 13,55                                           5 kérdés, 5 válasz 4.rész: PLANET Business Club tudatos fogyasztás – Dr. Tkacsik Márta, a Patikakert alapítója

13,55 – 14,10                                            SIRHA értékelő – Tihanyi Klára kiállításigazgató

14,10 – 14,30                                           Zárszó: Kaszás Attila, az MMSZ HoReCa és Event tagozatának elnöke

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, regisztrációs link: https://forms.gle/fqwgEMYcoeB9k7CW9

Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1067709301179715

TÁMOGATÓ: DANONE-ALPRO, FÁN GROUP, VIWA

Ingyenes regisztrációs lehetőség a SIRHA Budapest 2024 kiállításra: 

https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/

Fakultatív program:

Future Store Innovations standlátogatás, regisztráció:  https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/

Kapcsolódó cikkeink