Zewa nedves toalett papír

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 27. 10:02

A megújult Zewa nedves toalettpapír mostantól 3-szor gyorsabban* oldódik fel a WC lehúzása után, így ugyanolyan biztonságos, mint a száraz toalettpapírok.

100%-ban növényi alapanyagokból készült toalettpapír

Ha a Zewa nedves toalettpapírt használod, biztos lehetsz benne, hogy azt ugyanolyan biztonságos lehúzni, mintha száraz toalettpapírt használnál, hiszen 3-szor gyorsabban oldódik fel mint eddig. Ráadásul minden alkalommal extra friss és tiszta érzést biztosít. Megtervezésénél fontos szempont volt, hogy bőröddel és a környezettel egyaránt kíméletes legyen. A 100%-ban növényi alapanyagokból készült toalettpapír biológiailag lebomlik. Színezék- és parfümmentes: bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrsemleges pH-értékű, így érzékeny bőrűek számára is használható. A nagyobb tisztaságért több baktériumot képes eltávolítani, mint a száraz toalettpapír. Újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően segít a környezetvédelemben.

A szélesebb körű kényeztetésért több változatban is elérhető : Sensitive, Natural Aloe, Natural Camomile, Almond Milk, Kids, limitált kiadások. 

Színezék- és parfümmentes

*(Akár 3-szor) gyorsabban oldódik fel, mint a korábbi termékek. Az optimális feloldódás érdekében, egyszerre maximum 2 lapot húzz le! További információ: www.zewa.hu

(x)

Kapcsolódó cikkeink