Wossala Rozinával indítja a grillszezont a SPAR
Elindult a SPAR idei grillkampánya, amelynek háziasszonya a népszerű chef-műsorvezető, Wossala Rozina lett. A vállalat a tavasztól kora őszig tartó szezonra új grilltermékekkel és bővebb választékban elérhető, minőségi grilleszközökkel készül a szabadtéri sütések kedvelői számára.
Idén nyáron Wossala Rozina és a SPAR közös receptfüzete, illetve a népszerű műsorvezető főszereplésével készített videók segítik a grillezés iránt rajongó vásárlókat.
„A grillezés a szabadtéri ételkészítés magasiskolája, hiszen a legegyszerűbb ételek mellett igazi ínyenc fogásokat is el lehet készíteni játszi könnyedséggel. Nagy örömmel vállaltam a SPAR felkérését, hiszen magam is gyakran szabadtéren készítem el az ételeket. A grillezés és a BBQ számomra a vidámságot, a családdal, barátokkal eltöltött tartalmas időt és nyári élményeket jelenti. Ehhez reményeim szerint most mi is hozzájárulhatunk olyan fortélyokkal, amelyek magasabb szintre emelhetik az otthoni ételkészítés örömeit, sikereit” – mesélte Rozina.
Az ínycsiklandó trendi hamburger, pulled pork szendvics mellett a klasszikus saslik, és lazac elkészítését Rozina saját maga mutatja be, ezen kívül hasznos tanácsokat is ad a még tökéletesebb sütés érdekében.
„A SPAR áruházaiban évek óta egyre nagyobb a kereslet a szezonális grilltermékek iránt, ezért folyamatosan bővítjük az üzletek választékát. Az idei, negyven tételből álló grilláru készletünkben a kedvező árfekvésű termékek mellett növekszik a prémiumkategóriás kínálat is. Kapható lesz fűszerezett bárány- és borjúhús Regnum marhából, Angus érlelt marha steak, illetve érlelt Angus sous-vide marhacomb steak. Egyre többen vásárolnak grillsajtokat, így idén már háromféle – sütéshez ideális – halloumi típusú, scamorza és camembert sajtot kínálunk. Ezen kívül gazdag kínálattal jelentkezünk szószok, fűszerek és salátaöntetek tekintetében is” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.
A grillezés fontos összetevői a minőségi alapanyagok mellett a megfelelő grilleszközök használta. E tekintetben az idei év újdonságaként a hagyományos termékek – grillsütő, csipesz, faszén és egyéb gyújtóeszközök – mellett megjelent olyan klasszikus BBQ eszköz is, mint a töltényszmóker, amely lehetővé teszi, hogy órákon keresztül alacsony hőmérsékleten sülhessenek a finomságok. Ezeken kívül olyan különlegességek is helyet kaptak a kínálatban, mint a pizzakő, amellyel egyszerűen varázsolhatunk igazi olasz pizzát az asztalra.
Kapcsolódó cikkeink
Májustól papíralapú zacskóba kerülnek a pékáruk a SPAR-ban
Újabb lépést tesz a SPAR a környezeti fenntarthatóság felé: május…
Tovább olvasom >Sokmilliárdos forgalmat generál a grillszezon
A grillkolbászok piaca átlépte a 4,5 milliárd forintos forgalmat a…
Tovább olvasom >Végre, megint miénk itt a tér!
Ünnep, tradíció, kultúra, étel-ital, rengeteg élmény – ezt jelenti az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tíz tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatokat
Vásárlói közreműködésével összesen közel 10 ezer kilogramm állateledellel támogatja a NOÉ…
Tovább olvasom >Nőtt a Coop forgalma tavaly
A Coop Gazdasági Csoport árbevétele tavaly 3 százalékos emelkedéssel 674…
Tovább olvasom >A gyereknap miatt 30 százalékkal megnő a játékok forgalma egy kutatás szerint
A gyereknap miatt május utolsó két hetében nagyjából 30 százalékos…
Tovább olvasom >