VÖSLAUER-ből már Junior is: Ne csak tízórait, folyadékot is fogyasszon a gyerek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 09. 00:00

A szeptemberi óvoda- és az iskolakezdéskor általában nagy fejtörést okoz a szülőknek, hogy milyen egészséges uzsonnát csomagoljanak a gyerekeknek. Sokan megfeledkeznek emellett arról, hogy a folyadékbevitel legalább olyan fontos.

Nem árt ugyanakkor, ha a cukros üdítők helyett a gyerekek egészséges formában veszik magukhoz a szükséges mennyiséget.
A gyerekek játékos formában könnyebben tanulnak, szeretik az ötletes és mókás dolgokat. A szülők számára pedig nagy segítség, ha egy „szerethető” egészséges terméket találnak az üzletek polcain, mert ezzel sokkal könnyebb rászoktatni a kicsit a kiegyensúlyozott étkezésre. Az ásványvíz természetes ital, ásványi anyag tartalma nagyban hozzájárul a gyerek egészséges fejlődéséhez. Szakértők szerint a gyerekek-nek naponta 1,5 liter folyadékot kellene fogyasztaniuk, leginkább ásványvizet, de a száz százalékos gyümölcs- vagy zöldséglé és a gyümölcstea is jó választás. Ebben az esetben tehát nemcsak a minőség a lényeges, hanem a mennyiség is.
A gyerekeknek a csomagolás is fontos, ha számukra izgalmas, esetleg meglepetést is tartogat az ital, jobban fogják szeretni. A Vöslauer Junior biztosan izgalmasabbá teszi az ovi- és iskolakezdést, mert ez a gyerekeknek szánt ital nem csak egészséges, de játékszernek sem utolsó. A Vöslauer Junior termékek azon túl, hogy egészségesek – hiszen ugyanabból a több mint 15 ezer éves, 660 méter mélyen eredő alpesi forrásból származnak, mint a többi ásványvizük -, játszani is remekül lehet velük. A palack sportkupakját le lehet szedni és sípként használni, a címke hátoldalán pedig egy-egy mókás mesefigura matricát találnak a kicsik. Öt különböző karaktert talált ki az osztrák ásványvízgyártó cég, stílusosan vízben élő állatok kerültek a címkékre: Quasti, a segítőkész medúza, Raffi, a kicsi cápa, Spiky, a pimasz gömbhal, Sweet Suzi, a vidám víziló és Mr. Lippo, a hiú hal.
Ráadásul a gyerekek az óvodában vagy az iskolában is nagy hasznát veszik a Vöslauer Junior italnak, hiszen pozitív hatással van a koncentráló-képességre, és a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy csemetéjük az egyik lehető legegészségesebb folyadékot fogyasztja, amely sem mesterséges aromákat, sem cukrot, sem színezéket, sőt tartósítószert sem tartalmaz. Aki pedig beleszeretett a Vöslauer mesehősökbe, a gyártó internetes oldaláról (www.voeslauer.com) letölthet egy kifestő füzetet, amelynek lapjain a vicces kalandokba keveredő figurák csak arra várnak, hogy kiszínezzék őket. A németül tanuló gyerekeknek még egy plusszal szolgál az oldal, három mesét is találnak itt kedvenceik szereplésével.
Kapcsolódó cikkeink