Világszerte ismert marketing szakértő először Közép-Európában szlovákiai kongresszuson

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 04. 10. 10:54

Kereskedelmi kongresszust tart Szlovákia vezető kereskedelmi szaklapja, a Tovar&Predaj a Pozsony melletti városban, Szencen május 14-én néven. A résztvevő kereskedők és beszállítók meghallgathatják az angol Toby Desforges (www.tobydesforges.com) előadását, Közép-Európában most először. Toby a világ vezető szkértőinek egyike a shopper (=vásárlói) marketing területén, aminek célja vásárlási döntések előidézése az üzletben, közvetlenül a termékkel szemben; társszerezője “A shopper marketing forradalom” című könyvnek, amely sokáig szerepelt sikerlistákon.

Toby Desforges

Toby prezentációjának címe KISKERESKEDELMI FORRADALOM: GLOBÁLIS VÁLTOZÁSOK A VÁSÁRLÓI MAGATARTÁSBAN HOGYAN HATNAK AZ ÉLELMISZER-KERESKEDELEMRE? Előadása a vásárlói magatartásra vonatkozó új ismeretekre támaszkodik, és a következő témákat érinti: Az e-kereskedelem valóban megöli a hagyományos ‘téglából malterral épült’ üzleteket?  Vagy az igazság ennél finomabb és érdekesebb? Világszerte mi történik valójában a vásárlói magatartással, és az hogyan alakul a következő években? Ez a változás a kereskedőknek lehetőséget vagy fenyegetést jelent? Milyen választásaik vannak kereskedőknek növekedési lehetőségekből a jövőben?

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meghallgathatja Toby Desforges előadását a szlovák kereskedelmi kongresszuson május 14-én. Regisztráljon még ma az alábbi oldalon: www.tapcon.sk/en/registration.

Bajai Ernő

Kapcsolódó cikkeink