Video sommelier szolgáltatást indít az olasz Gruppo VéGé

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 08. 09:45

A Gruppo VéGé olasz cégcsoport videostreaming sommelier szolgáltatást vezetett be üzleteiben a Smart Sommelier-vel kötött együttműködési megállapodás eredményeképpen.

A Smart Sommelier egy olyan in-store videostreaming szolgáltatás, amely a fizikai üzletekben és az e-kereskedelemben egyfajta útmutatóul szolgál az italtermékek vásárlásához.

Az új szolgáltatás keretében a Gruppo VéGé vásárlói videohívást kezdeményezve kapcsolatba léphetnek egy tanúsított profi sommelier-vel, aki borok, sörök és szeszes italok vásárlása kapcsán ad tanácsot, beleértve a borok ételekkel való párosításáig.

A Smart Sommelier elérhető lesz mind a Gruppo VéGé csoporthoz tartozó fizikai üzletekben totem vagy integrált QR-kód segítségével okostelefonon, digitális szórólapon egy hívógombbal, valamint a cég e-kereskedelmi felületein.

Az együttműködéssel a Gruppo VéGé célja, hogy minden vásárló számára elérhetővé tegye az italpiacon meglévő szakmai tudást tanácsadás formájában, illetve a személyre szabott élményt a sommelier-kel való konzultáció során, hiszen a bor, sör és szeszes ital kategóriák fogyasztása és vásárlása gyakran speciális ismereteket feltételez, különösen a kényes gasztronómiai kombinációk vagy különleges alkalmak esetében – véli a vállalat.

A Gruppo VéGé digitális marketing menedzsere, Lorenzo Monzo szerint: “A Smart Sommelier-vel való partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy még inkább a vásárló felé forduljunk, és a VéGé csoport mint innovációs laboratórium intelligens és élvonalbeli megoldások alkalmazásával kiváló szintre emelje a vásárlási élményt.”

ESM

 

Kapcsolódó cikkeink