Vezérszurkolókat keres a Bocuse d’Or Akadémia a májusi európai döntőre
A világ legnagyobb szakácsversenyén hagyomány, hogy minden nemzet versenyzőit saját, lelkes szurkolótábora buzdítja egy vezérszurkolói csoport vezetésével. A májusban Budapesten tartandó Bocuse d’Or Europe-on is a csapatokat kísérő szurkolók gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról a kiélezett versenyen. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia egy felhívásban várja a magyar versenyzőket lelkesítő „hajrá csapat” jelentkezését!
Májusban hazai pályán versenyez majd a magyar csapat, hiszen Budapesten rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyének a Bocuse d’Or-nak az európai döntőjét. Ezekben a napokban Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ, itt dől el ugyanis hogy a 20 európai nemzet közül melyik 11 ország séfje jut el a 2017-es lyoni világdöntőre.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia várja olyan amatőr zenei együttesek jelentkezését, akik szívesen szurkolnak a magyar csapatnak és jó hangulatot tudnak teremteni május 11-én, a Bocuse d’Or Europe második versenynapján.
A feladat a magyar csapat buzdítása a versenyen olyan eszközökkel, dallamokkal, zajkeltéssel, ami a többi néző lelkesedését is fokozza, és aktív szurkolásra ösztönzi őket.
Március 22-ig olyan 3-5 fős csapatok – vagy, már működő amatőr zenei együttesek – videós jelentkezését várjuk, akik megteremtik majd azt a hangulatot a helyszínen, amivel hangban és vizuális megjelenésben is kitűnnek a tömegből, lelkesíteni tudják a többi szurkolót is és győzelemhez segítik a magyar csapatot. Fontos, hogy a magyar versenyzők érezzék a hazai közönség támogatását, és megmutassuk a világnak, hogy szurkolásban is kiemelkedőt tudunk nyújtani.
A részletes versenykiírás itt olvasható: http://bit.ly/bocuse_dor_szurkoloi_jatek
(Képünk a 2014-es stockholmi döntő észt szurkolótáborát ábrázolja)
Kapcsolódó cikkeink
Minden tekintetben sikeres volt a SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás
Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi…
Tovább olvasom >Fiatal szakácsok versenye
A 2024–25-ös S. Pellegrino Young Chef Academy versenyre 30 év alatti…
Tovább olvasom >MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >