Vevőcsábítás üzletberendezéssel, informatikával

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 28. 14:20

2011. március 23-24-én Szintézis-ITAB Retail Fórum címmel két napon, workshop keretében mutatta be a két vállalat legfrissebb fejlesztéseit. A szakmai érdeklődők előadásokat hallhattak a nemzetközi és hazai instore innovációkról, a digitális világ trendjeiről, a legmodernebb üzletberendezésekről, fizetési technikákról, válságálló kereskedelmi technikákról. A program záróakkordja pedig az Új Széchenyi Terv Retail szektor számára nyújtott pályázati lehetőségeinek áttekintése volt. A hallgatóság köréből érkező kérdések alapján az előadások közben és végén kötetlen beszélgetés alakult ki.

Az előtérben mindenki kipróbálhatta a kiállított ITAB önkiszolgáló kasszákat és fizetőpontokat, megtekinthette az ITAB polcrendszereket és vevőirányító kapukat. A Szintézis recept kioszkból kinyomtathatta a kiválasztott étel elkészítési leírását, kipróbálhatta az éttermi rendszert vagy a Joya vásárlási aszisztens készüléket is. Nagy érdeklődést keltett a több méretben bemutatott Pricer elektronikus polccimkék választéka, megtérülése, működési mechanizmusa.

-Több, mint 300 főt foglalkoztatunk és a válság ellenére növekedni tudunk. A Pricer-től megkaptuk a rangos „Best New Partner” elismerést Párizsban. Megrendelőink újabb és újabb fejlesztéseket kérnek, ez számunkra a bizalom és a hosszútávú együttműködés záloga – emeli ki Szabó Dávid, a Szintézis stratégiai igazgatója.
Az ITAB Európa első számú üzletberendezés forgalmazója, svéd központtal, 11 európai gyárral és 22 képviseleti irodával működik. Az üzletberendezések teljes spektrumát vonultatja fel a vállalat, teljeskörű, kulcsrakész kereskedelmi megoldásokat szállít, és nagy gondot fordít az egyedi igények kiszolgálására is.

-Az innováció nálunk kiemelt terület. Hatalmas érdeklődés vette körül például az EuroShop-on bemutatott világújdonságunkat, a kód nélküli árufelismerő kassza prototípusát. Magyarországon is a kényelmes, gyors, vevőközpontú fizetési technikák meghonosítására törekszünk – hangsúlyozza Kövesi András, az ITAB Magyarország ügyvezetője.

Kapcsolódó cikkeink