Vendéglátóipari Tízparancsolat Amerikából
Néhány Los Angeles-i étterem összeállított egy listát, ami reményeik szerint gyorsan elterjed a szakmában.
A vendégszeretetet és udvariasságot tükröző szabályok szerint például minden vendégnek egyenlők a jogai, a nem VIP-t is úgy kell kezelni, mintha az lenne. Ha a vendég előjegyzésre időre érkezik, azonnal meg kell kapnia asztalát, ha még foglalt, a várakozási idő nem lehet több 15 percnél, és addig is a bárban meg kell őt vendégelni egy itallal. A lista nemcsak a vendéglátósok kötelezettségeit, de a vendég jogait is részletezi, például az étel vagy ital visszaküldhető, ha minősége nem megfelelő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Érthető, ám nem követendő tiltakozás a bezárás ellen
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete véleménye szerint a nagykanizsai vendéglátóhely kinyitása…
Tovább olvasom >Elmarad idén a riói karnevál
Elmarad idén a világhírű Rio de Janeiró-i karnevál az új…
Tovább olvasom >Madarak a reggelizőasztalon – A nap képe
Asztaldísznek is beillenek Hannah Turner kézzel készített lágytojástartói. A keramikus…
Tovább olvasom >