Vendéglátóipari Tízparancsolat Amerikából
Néhány Los Angeles-i étterem összeállított egy listát, ami reményeik szerint gyorsan elterjed a szakmában.
A vendégszeretetet és udvariasságot tükröző szabályok szerint például minden vendégnek egyenlők a jogai, a nem VIP-t is úgy kell kezelni, mintha az lenne. Ha a vendég előjegyzésre időre érkezik, azonnal meg kell kapnia asztalát, ha még foglalt, a várakozási idő nem lehet több 15 percnél, és addig is a bárban meg kell őt vendégelni egy itallal. A lista nemcsak a vendéglátósok kötelezettségeit, de a vendég jogait is részletezi, például az étel vagy ital visszaküldhető, ha minősége nem megfelelő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: júniusban a vendégek száma 4,4, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
2025 júniusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken közel…
Tovább olvasom >A St. Andrea Szőlőbirtok lett Az év pincészete Magyarországon
A magyar borászatok hittel, kitartással, hűséggel dolgoznak, lépést tartanak a…
Tovább olvasom >Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság
Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság…
Tovább olvasom >