Vendéglátóipari Tízparancsolat Amerikából
Néhány Los Angeles-i étterem összeállított egy listát, ami reményeik szerint gyorsan elterjed a szakmában.
A vendégszeretetet és udvariasságot tükröző szabályok szerint például minden vendégnek egyenlők a jogai, a nem VIP-t is úgy kell kezelni, mintha az lenne. Ha a vendég előjegyzésre időre érkezik, azonnal meg kell kapnia asztalát, ha még foglalt, a várakozási idő nem lehet több 15 percnél, és addig is a bárban meg kell őt vendégelni egy itallal. A lista nemcsak a vendéglátósok kötelezettségeit, de a vendég jogait is részletezi, például az étel vagy ital visszaküldhető, ha minősége nem megfelelő.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >