Vendéglátóipari Tízparancsolat Amerikából
Néhány Los Angeles-i étterem összeállított egy listát, ami reményeik szerint gyorsan elterjed a szakmában.
A vendégszeretetet és udvariasságot tükröző szabályok szerint például minden vendégnek egyenlők a jogai, a nem VIP-t is úgy kell kezelni, mintha az lenne. Ha a vendég előjegyzésre időre érkezik, azonnal meg kell kapnia asztalát, ha még foglalt, a várakozási idő nem lehet több 15 percnél, és addig is a bárban meg kell őt vendégelni egy itallal. A lista nemcsak a vendéglátósok kötelezettségeit, de a vendég jogait is részletezi, például az étel vagy ital visszaküldhető, ha minősége nem megfelelő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: szárnyal a turizmus, novemberben 17 százalékkal bővült a vendégforgalom
Újabb csúcsokat döntött a hazai turizmus 2024 novemberében: a vendégek…
Tovább olvasom >Szallas.hu: szilveszterkor Eger, Szeged és Pécs a legkeresettebb a belföldi utazók körében
Szilveszterkor a belföldi utazók körében Eger, Szeged és Pécs a…
Tovább olvasom >A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >