Vegyen részt Ön is a vendéglátó szakma csúcsrendezvényén!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – legyen Ön is része a szakma ünnepének. A rendezvény helyszíne idén is a Gundel Étterem lesz.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/06/GUNDELDIJ-1024x682.jpg)
Az idei díjazott(ak) személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság
Az idei gálaebéd és az annak keretei között megrendezett díjátadó rendezvény szervező munkái hetek óta zajlanak. A szakma legnagyobb ünnepének időpontja 2023. október 15. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier Fabók Mihály, házigazda a médiából is ismert Borbás Marcsi lesz.
Íme az előzetes menüsor!
– Üdvözlő ital
Törley Pezsgőpincészet
– Hideg előétel
Szilvásváradi pisztráng birsalma, mogyoró, zeller
Macsinka János és séftársai: Ruprecht László és Ádám Csaba
Bor: Götz Pincészet
– Leves
Csorbaleves
Bíró Lajos
Sör: HopTop Brewery
– Főétel I.
Vörösboros kappan, borjúláb, gombák
Macsinka János és séftársai: Ruprecht Laci és Ádám Csaba
Bor: Juhász Pincészet
– Főétel II.
Káposztás kelgombóc
Borbás Marcsi étele, Kerekes Sándor séf által elkészítve
Bor: Dúzsi Tamás Pincészet
– Desszert
Szilvásgombóc
Gundel Étterem – Wolf András és Moldován Viktor
Digesztív: Premirum
A díjátadó ebéd közben és után kávé-, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző minőségi röviditalokkal várják a vendégeket – a rendezvényt támogató legkülönlegesebb termékeikkel kedveskednek a szakma krémjét képviselő kollégáknak.
A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: galaebed@gmail.com és tel.: 20/523-9934.
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >