Vegyen részt Ön is a vendéglátó szakma csúcsrendezvényén!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – legyen Ön is része a szakma ünnepének. A rendezvény helyszíne idén is a Gundel Étterem lesz.

Az idei díjazott(ak) személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság
Az idei gálaebéd és az annak keretei között megrendezett díjátadó rendezvény szervező munkái hetek óta zajlanak. A szakma legnagyobb ünnepének időpontja 2023. október 15. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier Fabók Mihály, házigazda a médiából is ismert Borbás Marcsi lesz.
Íme az előzetes menüsor!
– Üdvözlő ital
Törley Pezsgőpincészet
– Hideg előétel
Szilvásváradi pisztráng birsalma, mogyoró, zeller
Macsinka János és séftársai: Ruprecht László és Ádám Csaba
Bor: Götz Pincészet
– Leves
Csorbaleves
Bíró Lajos
Sör: HopTop Brewery
– Főétel I.
Vörösboros kappan, borjúláb, gombák
Macsinka János és séftársai: Ruprecht Laci és Ádám Csaba
Bor: Juhász Pincészet
– Főétel II.
Káposztás kelgombóc
Borbás Marcsi étele, Kerekes Sándor séf által elkészítve
Bor: Dúzsi Tamás Pincészet
– Desszert
Szilvásgombóc
Gundel Étterem – Wolf András és Moldován Viktor
Digesztív: Premirum
A díjátadó ebéd közben és után kávé-, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző minőségi röviditalokkal várják a vendégeket – a rendezvényt támogató legkülönlegesebb termékeikkel kedveskednek a szakma krémjét képviselő kollégáknak.
A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: galaebed@gmail.com és tel.: 20/523-9934.
Kapcsolódó cikkeink
Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Vendéglátók Ipartestülete
Szerdán került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Otthon főz a magyar fiatal – nem trendi a gyorsétterem
A magyar fiatalok többsége ritkán vagy egyáltalán nem jár gyorsétterembe,…
Tovább olvasom >KSH: a turisztikai szálláshelyeken a vendégek száma (1,4 millió) 17, a vendégéjszakáké (3,4 millió) 16 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit áprilisban
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4…
Tovább olvasom >MBH gyorselemzés: Újabb hónapban remekelt a turisztikai ágazat
Március után, áprilisban ismét pörgött a turizmus: a vendégek száma…
Tovább olvasom >