Vegyen részt Ön is a Gundel Károly-díjátadó Gálaebéden!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2024. 10. 01. 09:00

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét.

Nagyszabású gálaebéd a szakma krémjével

A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz, időpontja 2024. október 27. vasárnap, 12 óra.

Az idei díjazottak: Bicsár Attila és Kovács Lázár

A gálaebéd házigazdája Gundel Takács Gábor, szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier Fabók Mihály lesz.

A Gálaebéd előzetes menüsora:

Üdvözlő ital: Sauska Brut pezsgő

Amuse bouche
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest

Kaviár- és osztriga kóstoló

Előétel
Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina
Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest
Tokaji Furmint 2022 – Sauska Pincészet

Leves
Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval
Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest
Heimann Viognier 2022 – Heimann Családi Birtok

Főétel
Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Szekszárdi Bonsai Öregtőkés Kadarka 2023 – Vida Péter

Desszert
Napraforgó desszert
Tóth Ágnes – Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest
Mátrai Zenit Késői Szüret 2022 – Bárdos Pincészet

Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Brut Classic Magnum 2019 pezsgő.
A díjátadó ebéd után kávé, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző röviditalokkal várjuk a vendégeinket!

A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).

Jegyigénylés: info@mvi.hu  és tel.: 20/500-6577.

Kapcsolódó cikkeink