Vegyen részt az MVI Gundel-díjkiosztó gálaebédjén a Gundel étteremben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 9. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, amelynek keretében ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjat.
Az idei díjazottak: Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás.
Az MVI együttműködő partnere a 125 éves Gundel Étterem, amely ettől az évtől otthont is ad a rendezvénynek.
Executive chef a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor és fia, Rosenstein Róbert.
A Gálaebéd időpontja: 2019. november 24. vasárnap 12:00 óra
A belépőjegyek ára: MVI Tagoknak: 25.000 Ft, nem MVI tagoknak: 28.000 Ft.
(Egy MVI tagsággal 2 kedvezményes jegy igényelhető.)
Részvételi szándékát kérjük a galaebed@gmail.com email címen jelezzék!
Íme a menü:
– Előétel: Hideg vegyes ízelítő: zsidótojás pástétom, libatepertő, libamáj zsírjában (Rosenstein Róbert – Rosenstein Vendéglő, Budapest)
– Leves: Ököruszály-elixír illatos gombával és macesz gombóccal Lutz Lajos – Pierrot Étterem, Budapest)
– Főétel I.: Gombás rizottó libamellel, ropogós libazúzával és reszelt libamájjal (Bicsár Attila – Traktor Budapest és Sauska48 Villány)
– Főétel II.: Sólet füstölt szeggyel, borjúnyelvvel és tojással (Rosenstein Róbert)
– Desszert: Flódni pohárban Varju Viktor – Hotel Levendula, Bük
Sommelier: Fabók Mihály
Kapcsolódó cikkeink
Ingadozó munkaerő-állomány
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >A visszaváltás nehézségei
A palackvisszaváltás komoly problémát jelent a HoReCa szektor számos képviselőjének. A…
Tovább olvasom >Ellenőrzések és büntetések
A tapasztalatok szerint ismét gyakoriak a vendéglátóegységekben a NAV-ellenőrzések. Az ellenőrök…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >