VEGART Tiramisu 120 g, növényi alapú vegán desszert
A Tiramisu hagyományos olasz desszert vegán alternatívája, mely a hazai piacon egyedülálló, gluténmentességének köszönhetően. A vegán étrendet követő és bizonyos ételallergiában vagy intoleranciában szenvedő fogyasztók számára kiemelt élvezeti értékű, de mégis elérhető árú alternatíva. A tejipari gyakorlatban szokatlan zöld színvilágú design hangsúlyozza a termék 100% növényi alapját és természetközeliségét, továbbá a polcra helyezés során kiemeli a terméket. A csomagolóanyag kialakításának és 120 grammos kiszerelésének köszönhetően könnyen és bárhol fogyasztható „ready to eat”, hűtött desszertet kapunk.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Kapcsolatfelvétel: Szega Camembert Kft.
Kapcsolattartó: Gábossy Ádám CEO;
T.: 06-70-319-6781;
e-mail: gabossy.adam@szegafoods.hu; web: szegafoods.hu
Kapcsolódó cikkeink
Kihívások és lehetőségek között egyensúlyoz a magyar édesipar
A 2024-es év nyertesei az eladott mennyiség alapján sorrendben a…
Tovább olvasom >Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Natur’A kenyércsalád
A Lantmännen Unibake legújabb márkája, a Natur’A kenyércsalád innovatív termékekkel…
Tovább olvasom >Häagen-Dazs „A város esszenciája” jégkrémkollekció
Az egyetlen jégkrémválogatás, amely elmerít a világ ikonikus városaiban, megidézve…
Tovább olvasom >