VEGART Tiramisu 120 g, növényi alapú vegán desszert
A Tiramisu hagyományos olasz desszert vegán alternatívája, mely a hazai piacon egyedülálló, gluténmentességének köszönhetően. A vegán étrendet követő és bizonyos ételallergiában vagy intoleranciában szenvedő fogyasztók számára kiemelt élvezeti értékű, de mégis elérhető árú alternatíva. A tejipari gyakorlatban szokatlan zöld színvilágú design hangsúlyozza a termék 100% növényi alapját és természetközeliségét, továbbá a polcra helyezés során kiemeli a terméket. A csomagolóanyag kialakításának és 120 grammos kiszerelésének köszönhetően könnyen és bárhol fogyasztható „ready to eat”, hűtött desszertet kapunk.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Kapcsolatfelvétel: Szega Camembert Kft.
Kapcsolattartó: Gábossy Ádám CEO;
T.: 06-70-319-6781;
e-mail: gabossy.adam@szegafoods.hu; web: szegafoods.hu
Kapcsolódó cikkeink
Önmelegítő, növényi alapú ételdoboz nyert innovációs díjat
Az ausztrál Royal Melbourne Institute of Technology és a holland…
Tovább olvasom >A növényi alapú innovációkra ösztönzőleg hat a fermentáció, a regionális ízek és az árparitás
Bár a növényi alapú ágazat eddig is jelentős sikereket ért…
Tovább olvasom >Áfareformot javasolnak szakértők a megfizethetőbb, egészségesebb és fenntarthatóbb élelmiszerekért
Az Oxford Martin School és az Environmental Change Institute kutatói…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Mizo epres-popcorn ízű tej
A Valentin-napi időszakra a Mizo új epres-popcorn ízű tejitallal készült,…
Tovább olvasom >KitKat Ball 36 g, 140 g
A KitKat Ball falatnyi, könnyen megosztható drazsék formájában járul hozzá…
Tovább olvasom >NESCAFÉ® Cappuccino
Az új NESCAFÉ® Cappuccino finom habrétegével arra született, hogy a…
Tovább olvasom >