VEGART Tiramisu 120 g, növényi alapú vegán desszert
A Tiramisu hagyományos olasz desszert vegán alternatívája, mely a hazai piacon egyedülálló, gluténmentességének köszönhetően. A vegán étrendet követő és bizonyos ételallergiában vagy intoleranciában szenvedő fogyasztók számára kiemelt élvezeti értékű, de mégis elérhető árú alternatíva. A tejipari gyakorlatban szokatlan zöld színvilágú design hangsúlyozza a termék 100% növényi alapját és természetközeliségét, továbbá a polcra helyezés során kiemeli a terméket. A csomagolóanyag kialakításának és 120 grammos kiszerelésének köszönhetően könnyen és bárhol fogyasztható „ready to eat”, hűtött desszertet kapunk.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Kapcsolatfelvétel: Szega Camembert Kft.
Kapcsolattartó: Gábossy Ádám CEO;
T.: 06-70-319-6781;
e-mail: gabossy.adam@szegafoods.hu; web: szegafoods.hu
Kapcsolódó cikkeink
Új növényi alapú szendvicsfeltétekkel bővült a Violife portfóliója
Viodeli almárkája alatt 100%-ban növényi alapú szendvicsfeltéteket vezetett be a Violife…
Tovább olvasom >Egyre több egészséges élelmiszer fogy Olaszországban
Továbbra is dinamikusan nő Olaszországban az egészséges élelmiszerek, köztük a…
Tovább olvasom >Megvásárolja a Refresco a növényi alapú italokat gyártó Frías Nutriciónt
Két hónappal ezelőtt indította el első európai növényi alapú gyártósorát…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Megvannak az Év Kereskedője 2024 nyertesek
A Trade magazin idén már 10. alkalommal hívta versenyezni a…
Tovább olvasom >Parmalat Gyümölcsjoghurtok 4×125 g
Az egyre népszerűbb Parmalat gyümölcsjoghurt család új, még gyümölcsösebb változattal…
Tovább olvasom >