VEGART Tiramisu 120 g, növényi alapú vegán desszert
A Tiramisu hagyományos olasz desszert vegán alternatívája, mely a hazai piacon egyedülálló, gluténmentességének köszönhetően. A vegán étrendet követő és bizonyos ételallergiában vagy intoleranciában szenvedő fogyasztók számára kiemelt élvezeti értékű, de mégis elérhető árú alternatíva. A tejipari gyakorlatban szokatlan zöld színvilágú design hangsúlyozza a termék 100% növényi alapját és természetközeliségét, továbbá a polcra helyezés során kiemeli a terméket. A csomagolóanyag kialakításának és 120 grammos kiszerelésének köszönhetően könnyen és bárhol fogyasztható „ready to eat”, hűtött desszertet kapunk.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Kapcsolatfelvétel: Szega Camembert Kft.
Kapcsolattartó: Gábossy Ádám CEO;
T.: 06-70-319-6781;
e-mail: gabossy.adam@szegafoods.hu; web: szegafoods.hu
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >