Vegán szakácsműhelyben tanultak a brit királyi fegyveres erők séfjei
A Királyi Haditengerészet, a Brit Hadsereg, a Királyi Légierő és a Közszolgálat személyzete vett részt a Humane Society International/UK (HSI/UK), a Veganuary és a Plant Futures által tartott képzésen.
Az eseményen az ízletes ételek elkészítésének alapjai kerültek ismertetésre a növényi opcióknál jellemzően nagyobb környezeti lábnyommal rendelkező hús- és tejtermékek nélkül. A foglalkozásokat a HSI/UK Forward Food séfje és a neves ételíró, Jenny Chandler mentorálta. A hajókon és távoli helyszíneken való főzés során szerzett tapasztalataiból merítve igyekezett tanácsot adni a résztvevőknek, hogyan készíthetnek egészséges vegán ételeket, ha a terepen lévő konyhákban vagy a tengeren lévő hadihajókon a hely és a felszerelés miatt korlátozottak a lehetőségeik.
A műhelymunka során készített ételek között szerepelt osztriga-gomba taco kukorica salsával, soba tészta ropogós friss zöldségekkel gazdagon elkészített umami levesben, valamint krémes csicseriborsó és sonkatök curry lapos kenyérrel és hagymás bhajival. //
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Nutella Plant-Based: a világhírű krém vegán változatban is elérhető
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Növények újragondolva
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vegpreneur Awards: innovatív növényi alapú termékek megmérettetése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A FAO élelmiszerár indexe lényegében változatlan maradt augusztusban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A K&H lett az év zöld nagyvállalata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Öt mikrotrend, amely átírja a zöld állítások stratégiáját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >