Vanília- és vajízű sütőmargarinok a Vénusztól 80%-os zsírtartalommal
A Vénusz két új sütőmargarin-különlegességgel örvendezteti meg a sütés szerelmeseit. Az újdonságok közül az egyik a csábító vanília, míg a másik a vaj lágy ízével és illatával párosul. Ráadásul mindkettő, a margarinok között egyedülállóan magas, 80%-os zsírtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően a sütemények még ínycsiklandóbbak lesznek. A Vénusz Sütőmargarinokkal szinte gyerekjáték a sütés, hiszen a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozhatóak.
A Vénusz új sütőmargarinjai laktózmentesek, így a tejcukorérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják a velük készült süteményeket. A két különleges Vénusz sütőmargarin elsősorban édes, a vajizű variáns pedig sós sütemények elkészítéséhez is ajánlott.
Kapcsolódó cikkeink
Hűtőtáskával a strandra?
Tízből 6 honfitársunk utazik általában úgy, hogy saját ételt visz…
Tovább olvasom >Nébih: a sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak
Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a…
Tovább olvasom >Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz
A Vénusz úttörőként, az étolaj-előállítók között az elsők között nagyot…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Tíz millió forintnyi tetőcserepet ajánlott fel a törökbálinti Tábitha Hospice Ház építéséhez a Wienerberger
Tizenharmadik alkalommal indult el a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő aktivitás,…
Tovább olvasom >