Vanília- és vajízű sütőmargarinok a Vénusztól 80%-os zsírtartalommal
A Vénusz két új sütőmargarin-különlegességgel örvendezteti meg a sütés szerelmeseit. Az újdonságok közül az egyik a csábító vanília, míg a másik a vaj lágy ízével és illatával párosul. Ráadásul mindkettő, a margarinok között egyedülállóan magas, 80%-os zsírtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően a sütemények még ínycsiklandóbbak lesznek. A Vénusz Sütőmargarinokkal szinte gyerekjáték a sütés, hiszen a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozhatóak.
A Vénusz új sütőmargarinjai laktózmentesek, így a tejcukorérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják a velük készült süteményeket. A két különleges Vénusz sütőmargarin elsősorban édes, a vajizű variáns pedig sós sütemények elkészítéséhez is ajánlott.
Kapcsolódó cikkeink
Hűtőtáskával a strandra?
Tízből 6 honfitársunk utazik általában úgy, hogy saját ételt visz…
Tovább olvasom >Nébih: a sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak
Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a…
Tovább olvasom >Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz
A Vénusz úttörőként, az étolaj-előállítók között az elsők között nagyot…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Az OMV 2025 végéig csaknem 50 ultragyors töltőpontot ad át az országban
Magyarországon már 15 helyszínen lehet igénybe venni az OMV új…
Tovább olvasom >Több mint 1,2 milliárdos korszerűsítés a székesfehérvári INTERSPAR hipermarketben
A SPAR folyamatosan arra törekszik, hogy áruházai kényelmes körülményeket biztosítsanak…
Tovább olvasom >A Tenstorrenttel közösen fejleszti mesterségesintelligencia-megoldásait az LG
Az LG Electronics (LG) és a Tenstorrent bejelentette, hogy kibővítették…
Tovább olvasom >