Vanília- és vajízű sütőmargarinok a Vénusztól 80%-os zsírtartalommal
A Vénusz két új sütőmargarin-különlegességgel örvendezteti meg a sütés szerelmeseit. Az újdonságok közül az egyik a csábító vanília, míg a másik a vaj lágy ízével és illatával párosul. Ráadásul mindkettő, a margarinok között egyedülállóan magas, 80%-os zsírtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően a sütemények még ínycsiklandóbbak lesznek. A Vénusz Sütőmargarinokkal szinte gyerekjáték a sütés, hiszen a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozhatóak.
A Vénusz új sütőmargarinjai laktózmentesek, így a tejcukorérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják a velük készült süteményeket. A két különleges Vénusz sütőmargarin elsősorban édes, a vajizű variáns pedig sós sütemények elkészítéséhez is ajánlott.
Kapcsolódó cikkeink
Hűtőtáskával a strandra?
Tízből 6 honfitársunk utazik általában úgy, hogy saját ételt visz…
Tovább olvasom >Nébih: a sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak
Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a…
Tovább olvasom >Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz
A Vénusz úttörőként, az étolaj-előállítók között az elsők között nagyot…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
A Lidl a 2025-ös férfi kézilabda-bajnokság ™ partnere
A Lidl továbbra is támogatja a kézilabda-közösséget és a 2025-ös…
Tovább olvasom >Színpadon a Halott Pénz: megérkezett az Unicum Akusztik 4. adása!
Különleges hangulatot és izgalmas kollaborációt csempész a télbe az Unicum…
Tovább olvasom >Hamis JYSK webshopok terjednek az interneten: ezekről ismerhetők fel a csalók
Online vásárolni meglehetősen egyszerű és kényelmes, azonban sajnos gyakran kockázatokat…
Tovább olvasom >