Vanília- és vajízű sütőmargarinok a Vénusztól 80%-os zsírtartalommal
A Vénusz két új sütőmargarin-különlegességgel örvendezteti meg a sütés szerelmeseit. Az újdonságok közül az egyik a csábító vanília, míg a másik a vaj lágy ízével és illatával párosul. Ráadásul mindkettő, a margarinok között egyedülállóan magas, 80%-os zsírtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően a sütemények még ínycsiklandóbbak lesznek. A Vénusz Sütőmargarinokkal szinte gyerekjáték a sütés, hiszen a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozhatóak.
A Vénusz új sütőmargarinjai laktózmentesek, így a tejcukorérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják a velük készült süteményeket. A két különleges Vénusz sütőmargarin elsősorban édes, a vajizű variáns pedig sós sütemények elkészítéséhez is ajánlott.
Kapcsolódó cikkeink
A karácsony a konyhában kezdődik
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Hűtőtáskával a strandra?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nébih: a sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Megtiltotta az állam az Alföldi Tej felvásárlását
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Jack Ma újra az Alibaba élvonalában – az AI fejlesztése adhat lendületet a cégnek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Divatshow, egyedi színtanácsadás, sneakertervezés az Allee őszi eseménykínálatában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >