Vanília- és vajízű sütőmargarinok a Vénusztól 80%-os zsírtartalommal
A Vénusz két új sütőmargarin-különlegességgel örvendezteti meg a sütés szerelmeseit. Az újdonságok közül az egyik a csábító vanília, míg a másik a vaj lágy ízével és illatával párosul. Ráadásul mindkettő, a margarinok között egyedülállóan magas, 80%-os zsírtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően a sütemények még ínycsiklandóbbak lesznek. A Vénusz Sütőmargarinokkal szinte gyerekjáték a sütés, hiszen a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozhatóak.
A Vénusz új sütőmargarinjai laktózmentesek, így a tejcukorérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják a velük készült süteményeket. A két különleges Vénusz sütőmargarin elsősorban édes, a vajizű variáns pedig sós sütemények elkészítéséhez is ajánlott.
Kapcsolódó cikkeink
Hűtőtáskával a strandra?
Tízből 6 honfitársunk utazik általában úgy, hogy saját ételt visz…
Tovább olvasom >Nébih: a sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak
Élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek a sütőmargarinok, viszont jelölési hiányosságok előfordultak a…
Tovább olvasom >Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz
A Vénusz úttörőként, az étolaj-előállítók között az elsők között nagyot…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
15 ezren a Népligetben: a női futás örömünnepe volt a 30. ALDI Női Futógála
Az utóbbi évek legnagyobb női futóeseményét, a nők, a mozgás…
Tovább olvasom >Egy korszak lezárul, egy új indul – marketingvezetői váltás az Eisbergnél
Két év után búcsúzik az Eisbergtől Gál Judit, a cég…
Tovább olvasom >Folytatódik az áreső a PENNY-ben
Folytatja az alapvető háztartási és higiéniai termékek áresőjét a PENNY…
Tovább olvasom >