Változások a DunaPro-nál

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 08. 10:47

Tölgyessy Zsófia Marketing Managerünk 10 év fáradhatatlan, elkötelezett év után úgy határozott, hogy elhagyja a DunaPro fedélzetét, és új irányba fordítja karrierjét. Zsófi személyében nem csak egy profi munkatárstól, vezetőtől válunk meg, hanem egy olyan személytől is, aki odaadóan, szívvel-lélekkel mindig azon dolgozott, hogy egyre eredményesebbek legyünk, elérjük céljainkat. Zsófi munkája nagyban hozzájárult a DunaPro töretlen fejlődéséhez.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Zsófinak az elmúlt 10 év munkáját. lojalitását, és azt a szakmai hozzáértést, amellyel irányította a DunaPro márkáinak életét, fejlődését, és kívánunk nagyon sok sikert és boldogságot a jövőben.

Ezzel egy időben nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2013. november 4-től Somoskövi Gergely csatlakozik csapatunkhoz, aki Zsófitól november 18-ig fokozatosan fogja átvenni a pozíciót és a feladatokat.

Gergely karrierjét a British American Tobacco-nál kezdte, mint Trade Marketing Executive, melynek során Hollandiában, majd ugyanebben a pozícióban itthon is kitűnő eredményeket ért el. Innen váltott a Pécsi Sörfőzde Zrt-hez, ahol Marketing and Brand Sales Manager pozícióban tevékenykedett. Rendkívül széleskörű tapasztalatot szerzett a stratégiai tervezésben, a büdzsé tervezésben és a termékfejlesztés területén. Ezen felül részt vett az árazási stratégia kialakításában, illetve a marketing aktivitások megvalósításában.

Kapcsolódó cikkeink