Üzletet nyitott az Auchan Sopronban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 11. 07. 11:27

Sopronban nyitotta meg második nagyszupermarketét az Auchan. A könnyen megközelíthető új áruház, amely a negyedik idén a vállalat üzletnyitásainak sorában, november 7-től várja a vásárlókat széles élelmiszer választékkal, lakásfelszerelési részleggel és online rendelési lehetőséggel.

A budapesti után mától Sopronban is nagyszupermarkettel várja vásárlóit az Auchan. A friss élelmiszerek mellett a szezonális és nem élelmiszer típusú termékek, köztük lakásfelszerelési cikkek is helyet kapnak a Sopron Plázában nyílt 3 ezer négyzetméteres áruházban. Így a havi nagybevásárlást és a napi beszerzéseket egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik a családok.

A piaci hangulatot idéző és jól áttekinthető üzlettérben snackpult is helyet kapott, amely helyben fogyasztásra és elvitelre kínál többek között szendvicseket, grill ételeket és kávét. Aki otthona kényelméből vásárolna, házhozszállítást kérhet az áruházlánc teljes online választékából. Az így rendelt termékek igény esetén hamarosan az áruházban is átvehetők lesznek.

– Nagy örömmel vezetjük be vidéki áruházaink közül elsőként Sopronban a kifejezetten széles áruválasztékot kínáló nagyszupermarketünket, az úgynevezett új superstore üzletkoncepciót, amely vásárlóink még magasabb színvonalú kiszolgálását segíti a modern kereskedelmi eszközök és az online kereskedelem segítségével – mondta el a megnyitó ünnepségen Fabi Attila, a soproni áruház vezetője.

– Sopron egy dinamikusan fejlődő, történelmi értékeire büszke város, amely a kormányzati forrásoknak köszönhetően jelentős beruházásokat indított el. Ez a fejlődés hatással van a szolgáltatói szektorra is, melynek segítésével célunk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk az itt élők számára. Az Auchan soproni nyitását üdvözöljük, és különösen fontosnak tartjuk a cég azon törekvését, hogy minél jobban bevonja a Sopronban és környékén működő vállalkozókat, termelőket a beszállítói hálózatába – tette hozzá Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere.

– Már több hazai városban dolgozunk együtt eredményesen, ennek is köszönhető, hogy Sopronban is az Indotek Group portfóliójába tartozó ingatlanban nyitja első áruházát az Auchan – mondta Jellinek Dániel, a Sopron Plazát tulajdonló Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa. „A létesítmény vonzóbbá tételét szolgálja a bevásárlóközpont idén elindított rekonstrukciója is. A beruházás részeként már megkezdtük az épület felújítását a külső, homlokzati részeken, januártól pedig a belső terek megújításával folytatjuk a munkát. Emellett az elmúlt hónapokban több új bérlői megállapodást sikerült megkötnünk. Bízunk abban, hogy a beruházásnak köszönhetően a Sopron Plaza újra a soproniak kedvelt bevásárlóhelyévé válik.

A hazánkban idén tavasszal Budapest X. kerületében bemutatott új áruházformátum a hipermarketekénél jobb megközelíthetőséget, de azokéhoz közelítő tartós élelmiszer választékot kínál a vásárlóknak.

Az Auchan jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és 2 superstore formátumú nagyszupermarketet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.

Kapcsolódó cikkeink