Utántöltő-állomásokat tesztel a dm Németországban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 03. 18. 09:11

Mogyoró, lencse, tönköly tészta, müzli vagy kávé: Hessen, Észak-Rajna-Vesztfália és Alsó-Szászország 15 dm-üzletében indított kísérleti projekt keretében a vásárlóknak lehetőségük van több mint tíz dmBio terméket maguk mérjenek ki.

A vállalat közlése szerint az üzletekben található töltőállomások bővítése március 15-ig történt meg.

– A dm-nél egyik célunk a csomagolás használatának elkerülése, hiszen a vásárlók által nem hazavitt csomagolóanyag nem kerül vissza a körforgásba – magyarázza Kerstin Erbe, a DM termékmenedzsmentért és fenntarthatóságért felelős ügyvezető igazgatója. – A csomagoláson való spórolás legegyszerűbb módja, ha termékeinket csomagolás nélkül kínáljuk – tette hozzá a szakember. A töltőállomás bevezetése ezért logikus következő lépés. – Ezzel kielégítjük vásárlóink igényeit, és személyre szabott, tudatos vásárlási élményt kínálunk nekik – mondja.

A vásárlók vagy saját tárolóedénybe, vagy a töltőállomáson rendelkezésre álló betétdíjas tárolókba tölthetnek a termékekből. A kísérleti projektben részt vevő üzletek Bad Homburg, Bielefeld, Fulda, Hannover, Hattingen, Kassel, Lollar, Münster, Paderborn, Plettenberg, Recklinghausen, Schwerte, Soest városokban találhatók.

Lebensmittelpraxis

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink