Urald a socialmédiát platformra szabott reklámfilmekkel!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 11. 17. 15:59

Használd ki az új reklámfilmes játszóteret, a közösségi médiát! Tűnj ki a médiazajból!

Socialmédia: az új játszótér

Számos céget, márkát megviselt a COVID-krízis, de sokak kihasználták a social media adottságait és pozitív irányba fordították a helyzetet. Ehhez elengedhetetlen a hiteles és hatékony kommunikáció. A webshopok egyre inkább válnak mainstream vásárlói platformmá, így érdemes a közösségi felületeken is hirdetni márkánkat, hiszen az offline bevásárlás rövidesen egyenértékűvé válik az online shoppingolássall. Azonban ennek köszönhetően az üzenőfalak telítődnek és a fogyasztók figyelme szelektívvé válik .  Az online kommunikáció világában nehéz különlegesnek lenni és kitűnni a tömegből, de egy látványos reklámfilmmel könnyebb felhívni magunkra a figyelmet!

Egy a Cisco által végzett kutatás szerint 2022-re az online tartalmak 82%-a válik majd videós tartalommá, így ha relevánsak szeretnénk maradni fogyasztóink számára, elkerülhetetlen a videós tartalomgyártás. Nincs azonban szükség arra, hogy akár a YouTube, akár a TikTok felületeire tegyük át székhelyünket, egy jól célzott kampánnyal a Facebook és az Instagram üzenőfalain is könnyedén elérhetjük közönségünket.

Miben más egy social media reklámfilm?

Az online felületek máshogy viselkednek, mint a TV, nincs fél percünk átadni az üzenetet és lekötni valakit a képernyő elé. Az Instagramon és a Facebookon a felhasználó folyamatosan görget, ezért kell olyan tartalmat gyártani, ami az első másodperctől megragadja a figyelmet.

Érdemes tehát már itt is olyan reklámokat forgatni, amelyek alkalmazkodnak a felület adottságaihoz, és az itt megjelenő fogyasztói szokásokhoz. Egy social média reklámfilm legyen rövid, legyen látványos, és legyen megfizethető.

A SPOTI STUDIO felismerte, hogy a közösségi felületekre szabott reklámfilmes tartalmakra egyre nagyobb a kereslet. A stúdió egy több évtizedes marketinges múlttal rendelkező csapatot, kreatív szakembereket, mozgóképes, modern és innovatív stúdiót biztosít a márkák számára, ahol profi filmes szakértelemmel rendelkező kollégák segítik a termékekben megtalálni a legszebb, leg látványosabb szemszöget, és az üzenőfalakra szabni azt. Tűnj ki a tömegből egy termékfókuszú reklámfilmmel!

Hogyan juthatsz hozzá?

Ha érdekel a motion control technológia, hogy milyen extrém slow motionöket álmodna meg a stúdió a te márkádra, akkor most itt a lehetőség, hogy akár megnyerd márkádnak a különleges és egyedi filmet egy pályázat keretében. A jelentkezéshez nem kell más, mint egy 10-15 mondatos kreatív termék önéletrajz, és egy előnyös fotó. Legyen a termék étel, ital, labda, cipő, tolltartó, bármi ami egy asztalon elfér, a SPOTI csapata biztosan megtalálja az egyediséget benne.

Jelentkezz és vidd el a fődíjat!

(x)

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink