Újranyit a világ egyik legdivatosabb étterme
A Noma négyszer nyerte el a világ legjobb éttermének járó címet, a járvány miatt azonban teljesen átalakították a menüsorát és új stratégiával rukkoltak elő. A híres vendéglátóegység Koppenhágában most bor és hamburger bárként fog működni – írja az origo.
A Noma mindig is nagyon pörgős étteremnek számított, általában hónapokra előre kellett asztalt foglalni, hiszen nem csak finom ételeket készítettek, hanem mindezt elérhető áron tették. A burgerezővé átalakított helyen 18 dollárba fog kerülni a legolcsóbb hamburger, ami ugyan soknak tűnhet, de Dániában ez teljesen átlagos.
A burgerek mellett a Noma kerthelyiségében egy borbárt is kialakítanak, amitől azt várják, hogy segít majd beindítani a társasági életet a járvány után.
A tulajdonos szerint senki ne számítson arra, hogy szarvasgombás és kaviáros burgereket árulnak majd. Ehelyett hagyományos sajtburgerrel kezdenek, hiszen ezt mindenki ismeri és szereti. Ehhez viszont a legjobb minőségű húst és hozzávalókat használják majd a hamburgerbucit pedig minden reggel helyben fogják sütni, hogy friss legyen.
Az átalakított étteremben 65-en tudnak majd leülni és csütörtöktől vasárnapi lesz nyitva. A nyitás után a vendéglátóhelynek is be kell tartania a világszerte immár szokványossá váló óvintézkedéseket. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Starbucks: vége a csak elvitelre szóló kávézóknak – visszatérés a vendéglátás melegségéhez
Radikális stratégiai váltásba kezd a világ legnagyobb kávézólánca: a tőzsdén…
Tovább olvasom >Lángos-luxus a Balatonnál: már 3900 forintba is kerülhet egy sajtos-tejfölös
A klasszikus balatoni lángos egykor filléres retró ételnek számított, 2025…
Tovább olvasom >Továbbra is durvák a balatoni árak
A Balatonnál nyaralók idén sem számíthatnak olcsó étkezésre – különösen…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új irányt vesz az Auchan: kisebb boltokkal lépne szintet a hipermarketlánc
Az Auchan Magyarország új stratégiát hirdetett: a következő években kisebb…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >