Újra személyes részvétellel rendezik a PLMA Trade Showt

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2021. 10. 18. 20:20

December 14-15-én rendezik meg fizikai jelenléttel a sajátmárkás iparág nemzetközi seregszemléjét, a PLMA “World of Private Label” szakkiállítást.

A PLMA Nemzetközi Tanácsa bejelentése szerint újra személyesen találkozhatnak a sajátmárkás termékek gyártói és forgalmazói Amszterdamban, december 14-15-én.

A holland kormány könnyít az utazási szabályzásokon

Peggy Davies PLMA

Peggy Davies
elnök
PLMA

Szeptember végén a holland kormány bejelentette a COVID-19 rendelkezéseinek változtatását, köztük számos utazási és távolságtartási szabály enyhítését. A Nemzetközi Trade Show helyszínéül szolgáló és újranyitott amszterdami RAI Kiállításközpontban már el is kezdték a kiállítások sorozatának megrendezését.

-Ezek az új szabályzók megnyitják az utat a nemzetközi üzleti találkozók előtt. Alig várom, hogy újra élőben halljam a kiállítók és látogatók megbeszéléseinek zsongását a csarnokokban. Nagyon hiányzott a személyesen megélhető kiállítási hangulat, az energiák és dinamikák áramlása – mondta Peggy Davis, a PLMA elnöke.

Back to Business

A visszatérés, a „Back to Business” az idei PLMA Trade Show vezértémája, ami rendkívül aktuális, hiszen az ötletekre és megosztásukra soha nem volt ekkora szükség. A rendezők közel 2000 kiállítóra számítanak több, mint 65 országból, és 30 ország összesen 45 közösségi pavilont is felállít.

Bár sok korlátozást enyhítettek, a PLMA továbbra is a biztonságosra összpontosít, többek között extra széles folyosókkal, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi látogatók számára a biztonságos és kényelmes bejárást, az új termékek és új beszállítók felfedezését.

Megjelennek a legfrissebb sajátmárkás trendek, mint például az egészség, wellness, fenntarthatóság, kényelem, bio, növényi alapú termékkörök. A kiemelt kategóriák közé tartozik a friss, fagyasztott és hűtött élelmiszerek, szárazáruk és italok, valamint a non-food, beleértve a kozmetikumokat, a szépség és egészség, a háztartás, a konyha, az otthon és szabadidő, a háztartási és egyéni védőeszközök cikkeit is.

Trendek és innovációk

A RAI Elicium épületében központi helyen található a „New Product Expo” terület, amely több száz termékújdonságot vonultat fel. Ugyanebben a térben a PLMA 2021 innovációs verseny nyertesei, a Nemzetközi „Salute to Excellence Awards” dobogósai is bemutatásra kerülnek. A Salute to Excellence Awards díj azon termékek rangos elismerése, amelyeket szupermarketek, hipermarketek, diszkontok, drogériák és szaküzletek az elmúlt évben vezettek be.

Egy nappal a kiállítás megnyitása előtt a PLMA különleges szeminárium -programot tart a RAI Fórumközpontjában, ahol neves iparági szakértők mutatják be a legújabb insight-okat előadásaikban.

-Bátorítok minden kiskereskedőt, nagykereskedőt és gyártót, hogy jöjjön Amszterdamba, találkozzon újra a szektorban meghatározó, nemzetközi kollégákkal. A PLMA készen áll, izgatottan várja vissza a

a saját márkás iparág képviselőit a megszokott, éves szakkiállításra – mondta Peggy Davies.

Kapcsolódó cikkeink