Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau étteremkalauz.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A francia Gault&Millau régi-új szereplő a piacon. 2011–2017 között a hazai vendéglátás 21. századi megújulásának egyik elindítója, Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója jegyezte a kiadványt, amely most egy új csapattal, de a Franciaországban megalkotott régi értékek mentén tér vissza a hazai gasztronómia világába.
A Magyarország legjobb éttermeit rangsoroló kalauz nyomtatásban és online is megjelenik, a kötet tartalma pedig magyar és angol nyelven is olvasható lesz. A kalauz célja, hogy valódi étteremtesztelések alapján olyan eredményeket mutasson fel az étterembe járó ínyenc közönség számára, amelyek országszerte iránytűként szolgálnak a legjobb éttermek felkutatására.
A világ több kontinensén működő Gault&Millau munkálatait a legnagyobb tudású helyi szakemberek irányítják, szakmai vezetőjük, azaz a chief investigator az elismert hazai gasztronómiai szakértő, Harmath Csaba. //
Kapcsolódó cikkeink
Szállodai biztonság
A TP-Link és az MSZÉSZ 800 szálloda bevonásával végzett kutatást…
Tovább olvasom >Vaj- és margarinmárkák: az erő velük van
Bár versenytársak, mégis sok közös vonása van a vaj- és…
Tovább olvasom >Változás az MSZÉSZ élén
November elején az Aquaworld Resort Budapestben került megrendezésre a Magyar…
Tovább olvasom >További cikkeink
Változik a Balaton: nyolc éve befagyott, most rekordmeleget mérnek
Nyolc évvel ezelőtt a Balaton teljesen befagyott a hosszan tartó…
Tovább olvasom >Szállodai biztonság
A TP-Link és az MSZÉSZ 800 szálloda bevonásával végzett kutatást…
Tovább olvasom >