Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau étteremkalauz.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A francia Gault&Millau régi-új szereplő a piacon. 2011–2017 között a hazai vendéglátás 21. századi megújulásának egyik elindítója, Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója jegyezte a kiadványt, amely most egy új csapattal, de a Franciaországban megalkotott régi értékek mentén tér vissza a hazai gasztronómia világába.
A Magyarország legjobb éttermeit rangsoroló kalauz nyomtatásban és online is megjelenik, a kötet tartalma pedig magyar és angol nyelven is olvasható lesz. A kalauz célja, hogy valódi étteremtesztelések alapján olyan eredményeket mutasson fel az étterembe járó ínyenc közönség számára, amelyek országszerte iránytűként szolgálnak a legjobb éttermek felkutatására.
A világ több kontinensén működő Gault&Millau munkálatait a legnagyobb tudású helyi szakemberek irányítják, szakmai vezetőjük, azaz a chief investigator az elismert hazai gasztronómiai szakértő, Harmath Csaba. //
Kapcsolódó cikkeink
Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Szörpök az árviharban
A szörpök piaca dinamikus változásokon megy keresztül, amit a fogyasztói…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >