Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau étteremkalauz.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A francia Gault&Millau régi-új szereplő a piacon. 2011–2017 között a hazai vendéglátás 21. századi megújulásának egyik elindítója, Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója jegyezte a kiadványt, amely most egy új csapattal, de a Franciaországban megalkotott régi értékek mentén tér vissza a hazai gasztronómia világába.
A Magyarország legjobb éttermeit rangsoroló kalauz nyomtatásban és online is megjelenik, a kötet tartalma pedig magyar és angol nyelven is olvasható lesz. A kalauz célja, hogy valódi étteremtesztelések alapján olyan eredményeket mutasson fel az étterembe járó ínyenc közönség számára, amelyek országszerte iránytűként szolgálnak a legjobb éttermek felkutatására.
A világ több kontinensén működő Gault&Millau munkálatait a legnagyobb tudású helyi szakemberek irányítják, szakmai vezetőjük, azaz a chief investigator az elismert hazai gasztronómiai szakértő, Harmath Csaba. //
Kapcsolódó cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >Európai Turizmus Fórum
Az Európai Unió Tanácsa soros elnökségének diplomáciai eseményei között zajlott…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >