Újdonságokkal rukkol elő a Lidl
A magyarországi kiskereskedők közül a Lidl elsőként indítja el 5 áruházában tesztjelleggel a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését. Az egyébként is rendkívül széles termékpaletta ezáltal még tovább bővül. A vállalat célja, hogy minél több, egészséges táplálkozásba illeszthető terméket kínáljon vásárlóinak és az egyre nyitottabb, új ízeket, kulináris kihívásokat keresők igényeit is kiszolgálja.
A Lidl innovatív vállalatként folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és annak megfelelően alakítja, fejleszti kínálatát. Az áruházlánc úttörőként vezeti be a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését, melyek első körben két budapesti áruházban (Fehérvári út, Csalogány utca) valamint a budaörsi, a szentendrei és a veresegyházi üzletekben váltak elérhetővé.
„Közel tíz éve kezdtünk el komolyabban, stratégiai szinten foglalkozni a különféle halakkal. Ma már rendkívül széles, friss, minőségi kínálatunk van, amire különösen büszkék vagyunk, ahogyan arra is, hogy vásárlóink körében egyre népszerűbbek ezek a termékek”.
– mondta Tőzsér Judit, majd hozzátette:
„Az újdonságként megjelenő, lédig tenger gyümölcsei között 7 termék kapott helyet: fehér garnéla, kétféle bundázott garnélák, kagylóhúsok, scampi, tonhalsteak és vegyes tenger gyümölcsei. Mindezzel nem csak az egészséges, de a még változatosabb táplálkozáshoz is hozzájárulhatunk.”
A termékeket a vásárlók az erre a célra kihelyezett zacskókba tudják berakni, de a hűtési lánc megőrzése érdekében javasolt a hűtött és mélyhűtött árucikkekhez használt mélyhűtőszatyor alkalmazása, ami szintén elérhető az áruházakban. A termékek lemérésére ellenőrző mérleg is rendelkezésre áll a hűtőpultok mellett, de az árucikkeket – a zöldséghez és gyümölcsökhöz hasonlóan – a hagyományos és önkiszolgáló kasszáknál történő lemérést követően lehet megvásárolni.
A halak és más tengeri herkentyűk számos pozitív élettani hatással rendelkeznek, többek között ezért is indította el korábban az áruházlánc „Minden péntek halpéntek” elnevezésű akcióját, amelynek keretében 15% kedvezményben részesülnek a vásárlók.
A különféle halak és a tenger gyümölcsei gazdag forrásai lehetnek omega-3 zsírsavaknak, amelyek fontosak az agy és a szív egészségéhez. Ezek az élelmiszerek kiváló fehérjeforrások is, és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, mint a jód, a cink és a szelén, amelyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez. A tengeri herkentyűk fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, csökkentheti a gyulladást, és előnyös lehet a látás és a bőr egészségére is.
Kapcsolódó cikkeink
Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Black Friday akciók a legnagyobb hazai láncoknál: Lidl, Tesco, Spar és még sokan mások
A Black Friday láz 2024-ben sem hagyja hidegen a vásárlókat…
Tovább olvasom >A Lidl sikerének titka: így vált fapados diszkontból piacvezetővé az áruházlánc
A Lidl Magyarország 20 éves születésnapja alkalmából rendezett sajtótájékoztatón ismertette…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >