Újdonságokkal rukkol elő a Lidl
A magyarországi kiskereskedők közül a Lidl elsőként indítja el 5 áruházában tesztjelleggel a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését. Az egyébként is rendkívül széles termékpaletta ezáltal még tovább bővül. A vállalat célja, hogy minél több, egészséges táplálkozásba illeszthető terméket kínáljon vásárlóinak és az egyre nyitottabb, új ízeket, kulináris kihívásokat keresők igényeit is kiszolgálja.

Lédig termékek
A Lidl innovatív vállalatként folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és annak megfelelően alakítja, fejleszti kínálatát. Az áruházlánc úttörőként vezeti be a lédig tenger gyümölcsei termékek értékesítését, melyek első körben két budapesti áruházban (Fehérvári út, Csalogány utca) valamint a budaörsi, a szentendrei és a veresegyházi üzletekben váltak elérhetővé.
„Közel tíz éve kezdtünk el komolyabban, stratégiai szinten foglalkozni a különféle halakkal. Ma már rendkívül széles, friss, minőségi kínálatunk van, amire különösen büszkék vagyunk, ahogyan arra is, hogy vásárlóink körében egyre népszerűbbek ezek a termékek”.
– mondta Tőzsér Judit, majd hozzátette:
„Az újdonságként megjelenő, lédig tenger gyümölcsei között 7 termék kapott helyet: fehér garnéla, kétféle bundázott garnélák, kagylóhúsok, scampi, tonhalsteak és vegyes tenger gyümölcsei. Mindezzel nem csak az egészséges, de a még változatosabb táplálkozáshoz is hozzájárulhatunk.”
A termékeket a vásárlók az erre a célra kihelyezett zacskókba tudják berakni, de a hűtési lánc megőrzése érdekében javasolt a hűtött és mélyhűtött árucikkekhez használt mélyhűtőszatyor alkalmazása, ami szintén elérhető az áruházakban. A termékek lemérésére ellenőrző mérleg is rendelkezésre áll a hűtőpultok mellett, de az árucikkeket – a zöldséghez és gyümölcsökhöz hasonlóan – a hagyományos és önkiszolgáló kasszáknál történő lemérést követően lehet megvásárolni.
A halak és más tengeri herkentyűk számos pozitív élettani hatással rendelkeznek, többek között ezért is indította el korábban az áruházlánc „Minden péntek halpéntek” elnevezésű akcióját, amelynek keretében 15% kedvezményben részesülnek a vásárlók.
A különféle halak és a tenger gyümölcsei gazdag forrásai lehetnek omega-3 zsírsavaknak, amelyek fontosak az agy és a szív egészségéhez. Ezek az élelmiszerek kiváló fehérjeforrások is, és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, mint a jód, a cink és a szelén, amelyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez. A tengeri herkentyűk fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, csökkentheti a gyulladást, és előnyös lehet a látás és a bőr egészségére is.
Kapcsolódó cikkeink
Magyar termékek ára Dániában: meglepő különbségek a hazai és külföldi árak között
Az élelmiszerárak itthon továbbra is meredeken emelkednek, így egyre nagyobb…
Tovább olvasom >Németországban újra nagyobb a márkatermékek iránti fogyasztói bizalom
Mérséklődött a saját márkás termékek népszerűsége és ma már kevesebb…
Tovább olvasom >A Mercadona lett Portugália negyedik legnagyobb kiskereskedelmi lánca
Tavaly a spanyol Mercadona érte el a legnagyobb piacrész-növekedést a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >Online is megugrott az élelmiszer-vásárlás karácsony előtt
A karácsonyi készülődés határozta meg a Kifli.hu online szupermarket forgalmát…
Tovább olvasom >