Újabb száz termék árát csökkenti a Lidl

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 03. 07. 11:58

A Lidl Magyarország a mai naptól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, melyek között több mint 50 alaptejtermék is helyet kapott. Az intézkedésnek köszönhetően egyes árucikkek akár 27 százalékkal olcsóbban érhetők el az áruházakban, amivel a vásárlók tovább csökkenthetik kiadásaikat.

Az áruházlánc mindezeken felül hétről hétre számos akciót kínál vásárlóinak

Piacvezető kiskereskedelmi vállalatként a Lidl számára kulcsfontosságú a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálása, valamint a lehető legjobb ár-érték arányú, minőségi termékekkel való ellátása. Az áruházlánc beszállítói partnereivel történt hosszú tárgyalások, valamint a piaci változások eredményeként tovább bővíti azon termékeinek körét, melyek árát 2023 január óta csökkentette.

„Vállalatunk stratégiai célként tűzte ki, hogy folyamatosan a magyar emberek, családok mellett álljon és ezzel összhangban minél szélesebb körben, minél több termékkategóriában csökkentsük az árakat. Január elsejétől közel 200 termék fogyasztói árát mérsékeltük, ami most újabb 100 árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25%-kal 749 forintra csökkent a mai naptól, az 1 kg-os kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23%-kal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent majd vásárlóink számára”

– emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc kínálatában elérhető tartósan árcsökkentett termékek között szerepelnek további trappista sajtok, de megtalálható a 700 grammos Pilos laktózmentes trappista sajt is, ami az eddigi 3799 forint helyett 2999 forintba kerül, vagyis 21%-kal kell érte kevesebbet fizetni, ami különösen a speciális étrendet követő vásárlók számára jelent könnyebbséget, csak úgy, mint a szintén árcsökkentett Pilos laktózmentes szeletelt trappista sajt. Mindezek mellett olyan termékek is olcsóbbak lettek, mint a Pikok szeletelt sertés szendvics sonka, ami 549 forintos áron érhető el, vagyis 24%-kal kell érte kevesebbet fizetni, vagy a Pilos 20%-os tejföl, aminek 11 százalékkal mérséklődött az ára, így 1149 forintba kerül.

Szintén jelentős mértékben, 16 százalékkal csökkentette az áruházlánc a Combino durum száraztészták (spaghetti, fusilli, penne rigate, chifferini) árát is. De olcsóbb lett többek között a Kania fűszerpaprika 10%-kal, a W5 mosogatógép tabletta ára 11%-kal lett kedvezőbb, míg a Siempre tisztasági betét 27%-kal kerül kevesebbe, de a különböző méretű és kiszerelésű Lupilu Nature pelenkáért is kevesebbet kell fizetni.

Az áruházlánc mindezeken felül hétről hétre számos akciót kínál vásárlóinak, akik további kedvezményeket érvényesíthetnek, ha minden vásárlás alkalmával használják a Lidl Plus applikációt. Az applikációban hetente további 10-12 akciós árucikket jelentő kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során, valamint a kaparós nyereménykártyákkal és a Kupon Plusszal további kedvezményekhez – mint például ajándék termékek vagy extra számlavégi kedvezmény – juthatnak.

Kapcsolódó cikkeink