Újabb partnerrel bővült a SuperShop program

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 10. 07. 11:13

Csatlakozott a SuperShop rendszerhez a PrimaNet.hu online szakáruház, a Prímagáz e-kereskedelmi üzletága. A kártyabirtokosok októbertől az online vásárlások után kedvezménypontokban részesülnek. A SuperShop Magyarország leggyorsabban fejlődő többpartneres hűségprogramja.

supershopA Prímagáz online szakáruházában, a PrimaNet.hu-n is gyűjthetők októbertől a SuperShop pontok, miután a társaság megállapodást kötött a törzsvásárlói rendszer üzemeltetőivel – ismertette Kolos Gábor, a Prímagáz kereskedelmi és marketingigazgatója. Amennyiben a vásárló rendelkezik plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával, Erste SuperShop Bankkártyával, Erste SuperShop Hitelkártyával, vagy SuperShop NFC kártyával,akkor már online fizetés után is kaphat hűségpontot. A PrimaNet.hu csatlakozása által a SuperShop hűségrendszerében megvásárolható termékek száma mintegy tízezerrel növekedett, olyan főkategóriákban, mint konyha-főzés, kert, otthon-ház, műhely, fűtés-melegvíz, gázszerelvények, gázpalackok-gázpatronok, grill, kemping, biztonság, könyvek, jármű.

A pontgyűjtés megkezdéséhez általános regisztráció szükséges a PrimaNet.hu webáruházban.Ezt követően lehet a kártyaadatokat rögzíteni a Profil menüpontban. Az adatkezelési nyilatkozat jóváhagyása után pedig már az aktuális kártyaegyenleg is lekérdezhető.

A pontok a vásárlás tényleges befejezésekor, a fizetés és az áru átvétele után íródnak jóvá a felhasználók egyenlegén. Alapesetben minden kifizetett 100 forint után egy pontot írnak jóvá, de lesznek olyan termékek, amelyek dupla, vagy tripla pontokat érnek, valamint olyan időszakos akciók, amelyekkel extra pontok érhetők el. Az áruházban ugyanakkor nemcsak SuperShop pontok gyűjthetők, de azok – hasonlóan a fizikai üzletekhez – be is válthatók.

A megállapodással a PrimaNet.hu vásárlói is élvezhetik a pontgyűjtéssel járó előnyöket. A hűségprogrammal járó kedvezményeket a vásárlók szokás szerint a webáruházban, vagy más SuperShop partnereknél is érvényesíthetik – tette hozzá Kolos Gábor.

„A SuperShop 2,7 millió kártyabirtokosa nevében köszönti a Prímagázt a partneri közösségben. A PrimaNet.hu széles körű és minőségi termékkínálata a kártyabirtokosok számára számtalan lehetőséget biztosít, hogy vásárlásaikkal SuperShop pontokat gyűjtsenek. A Prímagázzal kártyabirtokosaink részére egy kifejezetten attraktív webáruházat nyertünk meg, amely ideálisan egészíti ki a SuperShop partnerségben részt vevő kereskedők és szolgáltatók körét”. Hovanyecz Norbert, a SuperShop ügyvezetője elmondta, hogy a SuperShop célja a megbízható márkákkal, magas szolgáltatási minőséget nyújtó partnerekkel együttműködni a vásárlók elégedettségéért. A Prímagázzal kötött megállapodás is része a SuperShop törekvésének, hogy kártyabirtokosai számára az élet minden területén biztosítsa a hűségpontok gyűjtését és a kedvezmények igénybevételét.

Kapcsolódó cikkeink